جشنواره ملی سمنو: هم‌نوازی ۱۴ دیگ و ۱۴ آشپز برای گرامیداشت سنت‌های ایرانی

دهمین جشنواره ملی سمنو با حضور ۱۴ دیگ و ۱۴ آشپز به‌منظور تجلیل از هنر آشپزی ایرانی و فرهنگ غنی سمنو در یک روز به‌یادماندنی برگزار شد. این جشنواره فرصتی برای هم‌افزایی و اشتراک‌گذاری طعم‌ها و عطرهای دلپذیر سمنو در کنار خانواده‌ها و دوستداران فرهنگ ایرانی بود.

دهمین جشنواره ملی سمنو با هدف پاسداشت یکی از نمادهای فرهنگی و غذایی ایران، در یک روز پر از شادی و همدلی برگزار شد. در این جشنواره، ۱۴ دیگ بزرگ سمنو با دستان هنرمند ۱۴ آشپز به جوش آمد و عطر دلپذیر این خوراک سنتی را در فضا پخش کرد. شرکت‌کنندگان از اقصی نقاط کشور به این رویداد پیوستند و با چشیدن طعم‌های مختلف سمنو، لحظات خوشی را تجربه کردند

انتهای پیام/

کد خبر 1404022902052
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha