نمایشگاه عکس زاهدان قدیم در دانشکده هنر و معماری سیستان و بلوچستان برگزار شد

معاون میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان از افتتاحیه نمایشگاه عکس به مناسبت روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی در دانشکده هنر و معماری خبر داد.

به گزارش میراث آریا، مجتبی سعادتیان اظهار کرد: در چهارمین روز از هفته میراث فرهنگی روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ به مناسبت روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی نمایشگاه عکسی با محوریت موزه‌ها و آثار تاریخی استان در دانشکده هنر و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان افتتاح شد.

معاون میراث فرهنگی فرهنگی سیستان و بلوچستان بیان کرد: این نمایشگاه با همکاری دانشکده هنر ومعماری دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور معاون درون توسعه دانشگاه سیستان و بلوچستان، رئیس دانشکده هنر و معماری، کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی، اساتید و دانشجویان این دانشگاه در محل سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری افتتاح و مورد بازدید قرار گرفت.

مجتبی سعادتیان تصریح کرد: در این نمایشگاه قریب به ۴۰ تابلو عکس از تصاویر آثارباستانی و تاریخی سیستان و بلوچستان برای آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با آثار باستانی و تاریخی استان، جلوه‌های مردم‌شناسی به نمایش گذاشته شده است.

او افزود: در حاشیه این نمایشگاه عکس، کتب تاریخی، مجلات، نشریات و بروشورهای مربوط به هنر و معماری استان و همچنین بازی باستانی شهر سوخته نیز برای مطالعه و اشنایی دانشجویان قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404023102280
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha