بررسی مسائل و مشکلات بازار تاریخی اردبیل و محلات منتهی به بازار

جلسه بررسی مسائل و مشکلات بازار تاریخی اردبیل و محلات منتهی به بازار در دفتر معاونت عمرانی استانداری اردبیل برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، جلسه بررسی مسائل و مشکلات بازار تاریخی اردبیل و محلات منتهی به بازار با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، فرماندار اردبیل و نمایندگانی از جامعه اسلامی اصناف و بازاریان برگزار شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل در این جلسه گفت: رفع مشکلات و ساماندهی محلات منتهی به بازار اردبیل نیازمند همکاری مالکان، روشن شدن شرایط این محدوده‌ها و طرح موجود و رفع معارضات احتمالی در این محدوده‌ها است.

فرهاد سبحانی افزود: بازار تاریخی قلب تپنده شهر است و در راستای رفع مشکلات و تسهیل تردد مردم در این منطقه باید از تجربیات موفق استفاده کرده و اقدامات خود را با مالکان و اهالی بازار و محله‌های اطراف آن هماهنگ کنیم که در این مورد آماده برگزاری جلسه هستیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: اداره کل میراث‌فرهنگی به شرط رعایت ضوابط بنای تاریخی بازار و رعایت اصول لازم مربوط به بافت تاریخی در طرح ساماندهی آماده هرگونه همکاری به منظور حفاظت از این محدوده و رونق بازار است.

جلیل جباری تاکید کرد: ما در راسته‌‎های مختلف بازار با همکاری نهادهای مرتبط و اهالی بازار فعالیت‌های مرمتی و ساماندهی را انجام می‌دهیم و این امکان در محلات منتهی به بازار هم ممکن است اما باید ساز و کار این اقدامات مشخص شود.

در انتهای این جلسه مقرر شد کمیته‌ای فنی طرح ساماندهی محلات پشت سرای وکیل و سرای زنجیرلو را بررسی کند و جلسه هماهنگی با مالکان این محلات برگزار شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404050700296
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha