تحول در گردشگری زندیه با اختصاص ۶۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی وزارت نفت

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس از اختصاص ۶۰ میلیارد تومان اعتبار از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت برای توسعه گردشگری مجموعه زندیه شیراز خبر داد.

به گزارش میراث آریا، صادق زارع گفت: بخشی از اعتبارات وزارت نفت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی به توسعه زیرساخت‌های گردشگری در استان فارس اختصاص یافته که بر اساس آن، ۷۰ میلیارد تومان برای مجموعه جهانی تخت جمشید، ۲۰ میلیارد تومان برای بافت تاریخی شیراز و ۶۰ میلیارد تومان نیز برای مجموعه تاریخی زندیه در نظر گرفته شده است.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس افزود: اعتبار اختصاص یافته به مجموعه زندیه صرف اجرای پروژه‌هایی همچون ساماندهی و بهسازی کامل تأسیسات ارگ کریم‌خان زند، احیای جداره تاریخی میدان توپخانه قدیم و بازسازی ضلع جنوبی دیوارمقابل دیوانخانه زند خواهد شد.

زارع با اشاره به هماهنگی این اقدامات با برنامه‌های مدیریت شهری شیراز گفت: این پروژه‌ها مکمل طرح‌های شهرداری برای احیای میادین تاریخی نقاره‌خانه و توپخانه هستند و با اجرای کامل آن‌ها، شاهد تحولی چشمگیر در حوزه گردشگری مرکز شهر شیراز خواهیم بود.

او تأکید کرد: مجموعه اقدامات پیش‌رو می‌تواند بسترساز رونق گردشگری فرهنگی و تاریخی در شهر شیراز باشد و به جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی کمک کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404052601643
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha