دوره آموزشی پیشرفته گلیم‌بافی در مهدی‌شهر برگزار شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر گفت: دوره آموزشی پیشرفته گلیم‌بافی ویژه هنرمندان و صنعتگران در شهرستان مهدی شهر برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، مهدی متقی گفت: دوره آموزشی پیشرفته گلیم‌بافی در مهدی‌شهر با هدف ارتقای مهارت‌های هنرجویان و صنعتگران، به مدت ۴۰ ساعت و با حضور ۱۲ نفر شرکت‌کننده در محل مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران مهدی‌شهر برگزار شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهدی‌شهر افزود: تدریس این دوره را فاطمه بیرقی، از اساتید مجرب و فعال در حوزه بافت‌های سنتی برعهده داشت که با انتقال تجربیات ارزشمند خود نقش مهمی در ارتقای سطح علمی و عملی هنرجویان ایفا کرد.

او تأکید کرد: برگزاری این دوره‌ها به صورت رایگان و با هدف حفظ، احیا و ترویج هنرهای سنتی ایرانی به‌ویژه هنر اصیل گلیم‌بافی انجام می‌شود و اداره میراث‌فرهنگی در نظر دارد این روند را در آینده نیز با جدیت ادامه دهد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404052701805
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha