ایلام با رفع موانع و توسعه زیرساخت‌ها به قطب گردشگری کشور تبدیل می‌شود/ مشارکت مردم در حفاظت از طبیعت، پایه‌گذار گردشگری پایدار است

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه گردشگری موتور محرک توسعه اقتصادی استان است، گفت: ایلام ظرفیت‌های بی‌بدیل طبیعی، زیارتی و مرزی دارد که با رفع موانع و تکمیل زیرساخت‌ها می‌تواند در جایگاه یکی از مقاصد اصلی گردشگری ایران قرار گیرد.

فریدون همتی، نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار میراث‌آریا اظهار کرد: گردشگری به‌عنوان صنعتی پیشرو در جهان، سهم بزرگی در ایجاد اشتغال و خلق ثروت دارد، اما استان ایلام هنوز در ابتدای مسیر بهره‌برداری از این ظرفیت قرار دارد.

به گفته وی، صدور بیش از ۱۲۷ مجوز بوم‌گردی طی سال‌های اخیر، هرچند نقطه آغاز مثبتی است، اما برای شکوفایی استعدادهای کم‌نظیر استان کافی نیست.

همتی با تأکید بر ضرورت پیوند دادن قابلیت‌های متنوع استان تصریح کرد: گردشگری می‌تواند ظرفیت‌های طبیعی، فرهنگی، زیارتی و مرزی ایلام را به یکدیگر متصل کند و زمینه جذب گسترده گردشگران داخلی و خارجی را فراهم سازد.

وی حضور میلیونی زائران اربعین را فرصتی استثنایی توصیف کرد و افزود: سالانه بیش از هشت میلیون زائر از مرزهای ایلام عبور می‌کنند. نباید این حضور صرفاً به شکل عبور گذرا باشد، بلکه باید طوری برنامه‌ریزی شود که بخشی از زائران حتی برای یک شب در استان اقامت کنند تا منافع اقتصادی و اشتغال‌زایی آن به مردم ایلام برسد.

نماینده مردم ایلام در مجلس، توسعه زیرساخت‌ها به‌ویژه راه‌های ارتباطی را شرط اصلی رونق گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: در منطقه میشخاص چند مجتمع گردشگری با همت فعالان محلی ایجاد شده، اما رونق آن‌ها مستلزم سرمایه‌گذاری و تکمیل زیرساخت‌هاست. پروژه راه‌سازی از ارغوان تا سیوان با هدف اتصال این مجتمع‌ها در دستور کار قرار دارد و امیدواریم هرچه سریع‌تر عملیاتی شود.

همتی هم‌افزایی همه دستگاه‌ها را لازمه توسعه گردشگری برشمرد و گفت: منابع طبیعی، امور آب و سایر نهادها باید با نگاهی حمایتی در کنار صنعت گردشگری قرار گیرند. مشارکت مردم در حفاظت از محیط‌زیست، علاوه بر حفظ طبیعت، زمینه‌ساز شکل‌گیری گردشگری پایدار خواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: با تکمیل زیرساخت‌ها، اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران و رفع موانع اداری، ایلام این ظرفیت را دارد که به یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور تبدیل شود. بنده در مجلس و از طریق رایزنی با دستگاه‌های اجرایی، موضوع تأمین منابع و حمایت از این صنعت را پیگیری می‌کنم، اما تحقق این اهداف نیازمند عزم مشترک، همدلی و خلاقیت مدیران و فعالان استان است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404062001349
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha