به گزارش میراثآریا، بهزاد احمدی فارسانی در گفتوگو با خبرنگار میراثآریا، از ابلاغ مجوز تأسیس دو نمایندگی این ادارهکل در شهرستانهای کهک و جعفرآباد خبر داد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم؛ با بیان این که این اقدام در راستای توسعه و تقویت زیرساختهای حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در سطح استان انجام شده است، گفت: با توجه به سفر اخیر وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به استان قم و تأکید ایشان بر لزوم تمرکز بر شهرستانها و پیگیریهای مداوم استاندار، مجوزهای لازم صادر و ابلاغ شد.
احمدی، تأسیس این نمایندگیها را گامی مهم در تسهیل خدمات، نظارت و پشتیبانی از ظرفیتهای فرهنگی، تاریخی و گردشگری مناطق مختلف استان دانست و ابراز امیدواری کرد که با این اقدام، شاهد ارتقای سطح خدماترسانی به فعالان و علاقهمندان حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در شهرستانهای کهک و جعفرآباد باشیم.
با مصوبه هیئت دولت و پیگیریهای استاندار وقت قم در ۱۹ اردیبهشت سال ۱۴۰۰ تشکیل شهرستانهای جدید کهک و جعفریه در استان قم تصویب شد.
شهرستان کهک دارای یک شهر به نام کهک (در حدود ۳۰ کیلوتری شهر قم) و دو بخش مرکزی و فُردو است؛ همچنین شهر جعفریه، مرکز شهرستان جعفرآباد در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر قم قرار دارد؛ این شهرستان از ۲ بخش مرکزی و قاهان تشکیل شده است.
استان قم دارای سه شهرستان قم، جعفرآباد و کَهَک و هفت شهر قم، قَنوات، سَلَفچِگان، دستجِرد، جعفریه، قاهان و کهک است.
انتهای پیام/
نظر شما