تالاب بین‌المللی چغاخور چهارمحال و بختیاری ظرفیت ایجاد کمپ‌های گردشگری دارد

معاون گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: تالاب بین‌المللی چغاخور در شهرستان بروجن ظرفیت ایجاد کمپ‌های گردشگری دارد.

به‌گزارش میراث‌آریا، هادی قاسمی نافچی گفت: تالاب بین‌المللی چغاخور برای راه‌اندازی مراکز تفریحی و سرگرمی و پارک‌های طبیعت‌گردی از ظرفیت‌های مطلوبی برخوردار است.

معاون گردشگری چهارمحال و بختیاری افزود: امید است با اجرای طرح منطقه نمونه گردشگری چغاخور بتوان به نحو بهتری از ظرفیت‌های موجود در مجاورت تالاب بین‌المللی چغاخور با هدف رونق گردشگری منطقه بهره‌گیری کرد.

قاسمی تصریح کرد: البته رعایت الزام‌های زیست‌محیطی در برنامه‌های توسعه‌ای و رونق گردشگری تالاب بین‌المللی چغاخور ضروری است.

او یادآور شد: علاوه بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری تالاب بین‌المللی چغاخور باید زمینه حفظ محیط‌زیست و اکوسیستم منطقه در اولویت قرار گیرد تا به محیط پیرامون آن آسیبی وارد نشود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404062401625
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha