رضایت؛ هدف نخست خدمت به زائران و گردشگران است

رئیس کانون تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری خراسان رضوی رضایت هدف نخست خدمت به زائران و گردشگران در تاسیسات گردشگری اعلام کرد.

به گزارش میراث آریا، سید محمود مادرشاهیان، امروز شنبه پنجم مهر ماه ۱۴۰۴ در مراسم آغاز روز جهانی و هفته گردشگری که با حضور مسئولان استان و فعالان حوزه گردشگری در محل آرامگاه فردوسی مشهد با عنوان ضرباهنگ گردشگری، برگزار شد، گفت: روز جهانی گردشگری ضرورت جایگزینی صنعت گرشگری با نفت را به ما یادآوری می‌کند.

رئیس جامعه هتل‌داران استان خراسان رضوی ادامه داد: اگر این مهم رقم بخورد دشمنان ما می‌دانند ایران روی پای خودش می‌ایستد و نیاز به کمک های خارجی و فروش نفت برای پیشرفت ندارد.

او تصریح کرد: در این مسیر علاوه بر ضرورت انجام برنامه‌ها و اقدامات موثر برای توسعه گردشگری باید تلاش کنیم تا حتی یک زائر در مشهد، ناراضی شهر را ترک نکند.

برنامه‌های هفته گردشگری در استان خراسان رضوی از پنجم مهرماه هم‌زمان با روز جهانی گردشگری با برنامه ضرباهنگ گردشگری در آرامگاه فردوسی آغاز و تا ۱۱ مهر نیز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

کد خبر 1404070500399
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha