جشنواره ملی نان فرصتی برای تقویت گردشگری خوراک در کرمان است

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان با اشاره به اهمیت رویدادهای فرهنگی و گردشگری در معرفی ظرفیت‌های بومی گفت: جشنواره ملی نان، فرصتی ارزشمند برای توسعه گردشگری خوراک، معرفی فرهنگ غذایی و رونق اقتصادی جوامع محلی در استان کرمان است.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌ آریا، مرتضی نیکرو شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ در حاشیه نشست هماهنگی برگزاری سومین جشنواره ملی نان اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های موضوعی و رویدادمحور از جمله ظرفیت‌های مؤثر در جذب گردشگر، ایجاد نشاط اجتماعی و معرفی فرهنگ اصیل ایرانی به شمار می‌آید.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی کرمان با تأکید بر اینکه گردشگری رویدادمحور نقش مهمی در توسعه پایدار گردشگری دارد، افزود: کرمان با تنوع فرهنگی، اقلیمی و غذایی خود می‌تواند به یکی از مقاصد مهم گردشگری خوراک کشور تبدیل شود و جشنواره ملی نان بستری مناسب برای تحقق این هدف است.

او خاطرنشان کرد: حمایت از برگزاری چنین جشنواره‌هایی در راستای تحقق شعار «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵»، تقویت برند گردشگری استان و معرفی کرمان به‌عنوان مقصدی غنی از فرهنگ، تاریخ و طعم‌های ناب ایرانی انجام می‌شود.

نیکرو بر همکاری نهادهای مختلف در برگزاری مطلوب این رویداد ملی تأکید و تصریح کرد: با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و جامعه محلی می‌توان جشنواره ملی نان را به الگویی موفق در پیوند میراث ناملموس، اقتصاد خلاق و گردشگری پایدار در استان کرمان تبدیل کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404071301352
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha