هنر مسگری زنجان در ویترین گردشگری منطقه‌ای

رئیس اتحادیه مسگران زنجان با اشاره به برگزاری تورهای گردشگری و نمایشگاهی صنایع‌دستی گفت: با برگزاری این تورها هنر صنایع دستی زنجان به ویترین گردشگری منطقه‌ای تبدیل می‌شود.

به گزارش میراث آریا، محسن سلیمی با اشاره به اهداف برگزاری تورهای گردشگری و نمایشگاهی صنایع‌دستی اظهار کرد: هدف از برگزاری این تورها، معرفی ظرفیت‌های موجود در استان زنجان و آشنایی کشورهای همسایه با صنایع‌دستی فلزی به‌ویژه هنر مسگری و قلم‌زنی زنجان است. 

رئیس اتحادیه مسگران زنجان تصریح کرد: این اقدام نوعی بازاریابی در حوزه بین‌المللی محسوب می‌شود و در برخی موارد می‌تواند به ایجاد شراکت‌های تجاری میان هنرمندان داخلی و فعالان خارجی نیز منجر شود.

با بیان اینکه انجمن گردشگری استان در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری رویدادهای متنوع فرهنگی و هنری است، افزود: با همکاری اتحادیه مسگران، برنامه‌های گسترده‌ای در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی خواهیم داشت که از جمله برگزاری سمینارها، مسابقات کشوری و تورهای زنجان‌شناسی که می‌تواند نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های هنری استان ایفا کند.

او با اشاره به تأثیر اقتصادی این تورها اظهار کرد: برگزاری تورهای گردشگری علاوه بر تسکین بازار و ایجاد تقاضای مقطعی برای محصولات صنایع‌دستی، باعث شناسایی بیش‌تر زنجان در میان گردشگران خارجی می‌شود و این استان را به‌عنوان شهر هنرمندان و مرکز صنایع‌دستی فلزی کشور معرفی می‌کند.

سلیمی در پایان تأکید کرد: با استمرار این تورها و گسترش همکاری میان بخش‌های گردشگری، بازرگانی و هنری، می‌توانیم جایگاه زنجان را در عرصه ملی و بین‌المللی تقویت کرده و زمینه صادرات محصولات صنایع‌دستی استان را بیش از پیش فراهم کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404071901843
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha