جشنواره غذا با طعم پسته در احمدآباد/ تلفیق هنر و خلاقیت و نوآوری در آشپزی

همزمان با جشنواره پسته در احمد آباد اردکان، جشنواره غذا با طعم پسته برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، شامگاه پنج شنبه ۲۴ مهر و در حاشیه سومین جشنواره پسته، «جشنواره غذا با طعم پسته» در پارک بانوان احمدآباد با حضور پرشور مردم و مسئولین برگزار شد.

این رویداد با محوریت شهرداری احمد آباد و با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای خواهران در قالب سه بخش غذای اصلی، کیک و شیرینی و دسر و پیش غذا برگزار شد و بیش از ۱۰۰ نوع غذای متنوع با طعم پسته توسط شرکت‌کنندگان هنرمند تهیه و ارائه شد.

در این مراسم که با حضور معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ویژه شهرستان اردکان، بخشدار مرکزی، شهردار و جمعی از مسؤلان شهر احمدآباد همراه بود، پس از بررسی غذاها توسط داوران مجرب و ذیصلاح بر اساس معیارهای معرفی شده که بیش از سه ساعت به طول کشید، با اجرای برنامه‌های شاد و مفرح توسط هنرمندان بومی، رنگ و بوی خاصی به دومین شب از برگزاری جشنواره پسته احمدآباد بخشید.

در پایان جشنواره، به برگزیدگان هر بخش جوایزی اهدا شد و از تلاش‌های آنان در ترویج فرهنگ تغذیه سالم و خلاقانه تقدیر به عمل آمد.

حمایت مالی این جشنواره توسط صنف کامیون‌داران احمدآباد صورت گرفت.

جشنواره غذا با طعم پسته در احمدآباد/ تلفیق هنر و خلاقیت و نوآوری در آشپزی

جشنواره غذا با طعم پسته در احمدآباد/ تلفیق هنر و خلاقیت و نوآوری در آشپزی

انتهای پیام/

کد خبر 1404072602402
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha