مسابقه و جشنواره منطقه‌ای طعم امید ۵ در منطقه شرق کشور برگزار شد

مسابقه و جشنواره منطقه‌ای طعم امید ۵ با شعار «طعم گردشگری با افراد تاثیرگذار دارای معلولیت» در منطقه شرق کشور برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، سید مهدی یاسینی رئیس گروه تسهیل سفر معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی درباره این رویداد، اظهار کرد: جشنواره طعم امید تنها یک مسابقه آشپزی نیست، بلکه استراتژی توسعه‌ گردشگری، بر چهار محور حمایت از جامعه معلولان و ایجاد بستری برای خودباوری، ایجاد فرصت‌های شغلی از طریق پیوند با صنعت گردشگری، ارتقای مهارت‌های آشپزی و مدیریت و معرفی و احیای غذاهای سنتی با محوریت جامعه معلولان به‌عنوان حافظان میراث غذایی استوار است.

یاسینی با بیان این‌که مسابقات از سال ۱۴۰۱ آغاز شده است، افزود: مسابقات از ۲۴ مهرماه با شروع در استان سمنان آغاز شده و با یک برنامه منظم منطقه‌ای پیش می‌رود. فینال منطقه‌ای طعم امید ۵ در استان خراسان رضوی، طبق برنامه، اول آبان ماه برگزار خواهد شد.

او یاد آور شد: «میز گردشگری دسترس‌پذیر» و «میز گردشگری خوراک» ۲ ابتکار عمل تخصصی وزارتخانه در طراحی این مسابقات بوده است.

مسابقه و جشنواره منطقه‌ای طعم امید ۵ در منطقه شرق کشور برگزار شد

همچنین سید جواد موسوی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، در مراسم پایانی این مسابقه از اجرای نخستین مدل گردشگری امیدآفرین و دسترس‌پذیر در مشهد خبر داد و گفت: حضور پررنگ جامعه دارای معلولیت در عرصه‌های عمومی، نه‌تنها الهام‌بخش، که لازمه تزریق نگاه امید به تمام حوزه‌هاست.

او تصریح کرد: برنامه محوری ما، تعریف بسته‌های گردشگری کاملاً دسترس‌پذیر است و افتخار داریم که اولین مدل دستیابی به این هدف را در خراسان رضوی پایه‌گذاری کنیم

در ادامه محمد رکنی معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: در این مرحله، ۳۰ نفر از افراد دارای معلولیت جسمی‌-‌ حرکتی، افراد دارای معلولیت نابینایی و افراد دارای معلولیت سندروم داون به مشابقه پرداختند و در قالب یک مسابقه فشرده، دو غذای اصیل خراسانی را طبخ کردند.

او افزود: مرحه نهایی منطقه‌ای با حضور برگزیدگان استان‌های خراسان جنوبی، خراسان شمالی و سمنان، اول آبان‌ماه در مشهد برگزار می‌شود تا نمایندگان قدرتمندی برای رقابت‌های ملی انتخاب شوند.
 

مسابقه و جشنواره منطقه‌ای طعم امید ۵ در منطقه شرق کشور برگزار شد

همچنین مهدی برجی مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در مراسم مسابقه و جشنواره منطقه‌ای طعم امید ۵ اظهار کرد: هدف اصلی این مسابقه، توانمندسازی جامعه تحت پوشش بهزیستی است و برگزاری چنین نمایشگاه‌ها و جشنواره‌هایی، بستری برای آشکارسازی استعدادهای این عزیزان در حوزه‌های مختلف است.

او با اشاره به خدمات گسترده بهزیستی در استان، افزود: ما به بیش از ۹۷ مرکز توانبخشی شبانه‌روزی در حوزه‌های اداری، آموزشی و مهارتی خدمات ارائه می‌دهیم و با ایجاد موقعیت‌هایی مانند جشنواره طعم امید، انگیزه زندگی و بهره‌گیری از مهارت‌ها را در جامعه هدف تقویت می‌کنیم. غذاهای مسابقه شامل آش جوش پره و توگی سرداغی بود که مریم محمدی رتبه اول گروه با معلولیت جسمی حرکتی، معصومه نوریان زو، رتبه اول گروه نابینایان و مریم علایی رتبه اول گروه سندرم داون را کسب کرد.

این مسابقه در راستای حمایت از جمعیت معلولان کشور، با ابتکار میز گردشگری دسترس پذیر و میز گردشگری خوراک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همکاری و مشارکت ادارات کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان‌های شرق کشور، سازمان بهزیستی و بخش خصوصی و نیز با میزبانی استان خراسان رضوی در مؤسسه توانبخشی همدم مشهد برگزار شد.

مسابقه و جشنواره منطقه‌ای طعم امید ۵ در منطقه شرق کشور برگزار شد

انتهای پیام/

کد خبر 1404072802664
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha