به گزارش میراث آریا، شینا انصاری روز گذشته سه شنبه ۲۰ آبان ماه در جلسه کمیسیون محیط زیست مجمع وزرای ادوار که در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای دولت چهاردهم گزارشهای مختلفی در مورد موضوعات متعدد محیطزیستی در هیات دولت ارایه دادیم و خوشبختانه رییس جمهوری نیز توجه ویژهای به این مساله دارند.
معاون رئیس جمهوری افزود: با توجه به اینکه کشور با مشکلات جدی محیطزیستی روبهرو است، توجه به این مسایل اجتنابناپذیر شده است.
او اضافه کرد: بهره گیری از نظر مشورتی کمیسیون محیط زیست مجمع وزرای ادوار را مغتنم می دانیم و برای حل ابرچالش های محیط زیست بهطور قطع نیازمند دیدگاههای خبرگان و پیشکسوتان کشور هستیم.
انصاری با اشاره به برخی چالشها که نیازمند همفکری و نظر مشورتی مجمع وزرای ادوار است، اظهار کرد: شناخت دقیق مسائل و دلایل بروز آنها و مشارکت نهادی و تخصصی از پیش نیازهای ضروری برای حل مسائل است.
انتهای پیام/
نظر شما