بازدید دانش‌آموزان از موزه میراث‌فرهنگی محلات

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان محلات از بازدید دانش‌آموزان مدرسه شاهد «شهید ابراهیمی» در قالب یک برنامه آموزشی- فرهنگی از موزه این شهرستان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، مهدی لعل بار، این برنامه را اقدامی مؤثر در راستای آموزش غیرمستقیم، تقویت هویت فرهنگی و آشنایی نسل نوجوان با مسیر تاریخی شهرستان دانست.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان محلات با اشاره به اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ حفاظت از میراث تاریخی از دوران دانش‌آموزی اظهار کرد: هم‌نشینی کودکان و نوجوانان با آثار تاریخی و آشنایی آنان با گذشته درخشان این سرزمین، نقش تعیین‌کننده‌ای در شکل‌گیری روحیه مسئولیت‌پذیری نسبت به هویت ملی دارد و ما این بازدیدها را یکی از برنامه‌های مهم آموزشی در حوزه میراث فرهنگی می‌دانیم.
 
او با تأکید بر استمرار چنین برنامه‌هایی افزود: اداره میراث فرهنگی محلات برنامه‌ریزی‌های متعددی برای تقویت ارتباط نسل جوان با میراث شهرستان دارد و این بازدیدها در راستای توسعه آموزش عمومی و ترویج ارزش‌های فرهنگی استمرار خواهد داشت.

لعل بار در پایان با قدردانی از همکاری مدیریت و کادر آموزشی مدرسه شاهد «شهید ابراهیمی»، این تعاملات را گامی مهم در جهت ارتقای آگاهی اجتماعی و تقویت پیوند نسل آینده با تاریخ و فرهنگ ارزشمند محلات دانست.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1404082701957
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha