«جشنواره ملی نمد شهرکرد» منجر به افزایش جذب گردشگر در چهارمحال و بختیاری شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: انتظار می‌رود برگزاری نخستین «جشنواره ملی نمد شهرکرد» منجر به افزایش جذب گردشگران و مسافران در استان شود.

به‌گزارش میراث‌آریا، شهرام زارع فارسانی شامگاه شنبه یکم آذرماه ۱۴۰۴ در دهمین نشست هماهنگی «جشنواره ملی نمد شهرکرد» گفت: تبلیغات مناسب و تولید محتوای رسانه‌ای مطلوب در روند برگزاری این همایش باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: در روند برگزاری «جشنواره ملی نمد شهرکرد» و رویدادهای هنری مرتبط با آن باید مشاهیر، مفاخر و پیشکسوتان حوزه نمدمالی کشور، استان و شهرکرد معرفی شوند.

زارع نمد را از هنرصنعت‌های اصیل مردم چهارمحال و بختیاری به‌ویژه در شهرکرد اعلام و تصریح کرد: در «جشنواره ملی نمد شهرکرد» تمامی موضوع‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

او توجه به ارتقای صادرات نمد شهرکرد را بسیار مهم دانست و یادآور شد: در این راستا اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری از رایزنان اقتصادی سفارتخانه‌ها برای حضور در «جشنواره ملی نمد شهرکرد» دعوت می‌کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی با راه‌اندازی «خوشه نمد» حمایت از کسب‌وکارهای حوزه نمد بام ایران را مورد توجه قرار دهد.

زارع برگزاری جشنواره‌ها را باعث شناسایی بیشتر ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری دانست و گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری نخستین «جشنواره ملی نمد شهرکرد» به‌گونه‌ای باشد که سال آینده شاهد جذب گردشگر در زمان برگزاری جشنواره باشیم.

شهردار شهرکرد نیز گفت: شهرکرد سال ۱۳۹۷ به‌عنوان «شهر ملی نمد» انتخاب و معرفی شد و «جشنواره ملی نمد شهرکرد» نمد در راستای ارتقای شهرکرد به «شهر جهانی نمد» برگزار می‌شود.

محمدحسین واحدیان تأکید کرد: اقتصادی کردن هنرصنعت نمد، تقویت صادرات، تامین مواد اولیه و ایجاد اشتغال پایدار در این حوزه از اهداف برگزاری «جشنواره ملی نمد شهرکرد» به‌شمار می‌رود.

او با اشاره به برگزاری پنج کارگاه تخصصی همزمان با «جشنواره ملی نمد شهرکرد» افزود: این کارگاه‌های تخصصی شامل «ارتباط نمد با فرهنگ و هنر»، «ارتباط نمد و فناوری‌های نوظهور»، «ارتباط نمد و ایده‌های خلاقانه»، «ارتباط نمد، صنعت و اقتصاد دانش‌بنیان» و «سنتی‌کاران و پیشکسوتان نمد» است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: «جشنواره ملی نمد شهرکرد» از ۱۷ تا ۲۰ آذرماه جاری در شهرکرد برگزار می‌شود.

علیرضا جیلان تأکید کرد: کارگاه‌های تخصصی «جشنواره ملی نمد شهرکرد» صبح‌ها از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصرها از ساعت ۱۷ تا ۲۰ برگزار خواهد شد.

او افزود: ساعت بازدید از نمایشگاه مرتبط با «جشنواره ملی نمد شهرکرد» صبح‌ها ۹ تا ۱۳ و عصرها ۱۶ تا ۲۱ در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404090200156
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha