دوره آموزشی تولید محتوای رسانه‌ای در مازندران برگزار شد

رئیس امور اداری و رفاهی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از برگزاری دوره آموزشی تولید محتوا برای سایت و رسانه‌های اجتماعی در مازندران، خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا، محمدباقر محمدی یکشنبه ۹ آذر۱۴۰۴ گفت: دوره‌های آموزشی مدیریت بازدید و گردشگری فرهنگی از موزه، بناها و بافت‌های تاریخی و تولید محتوا برای سایت و رسانه‌های اجتماعی ویژه همکاران حوزه میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی استان مازندران، برگزار شد.

رئیس امور اداری و رفاهی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از برگزاری این دوره‌ها با هدف توانمندسازی نیروی انسانی و به‌روز شدن مهارت‌های مرتبط با تولید محتوای دیجیتال، یاد کرد.

محمدی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان با روش‌های نوین روایتگری، شیوه‌های جلب مخاطب و استانداردهای انتشار اطلاعات در رسانه‌های تخصصی آشنا شدند و برای به‌کارگیری این آموخته‌ها در فعالیت‌های سازمانی برنامه‌ریزی کردند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404090900551
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha