جشنواره سفره کوردی شب چله در کردستان برگزار می‌شود

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: جشنواره و مسابقه غذای محلی سفره کوردی شب چله، ۲۶ آذرماه با هدف احیای غذاهای محلی و معرفی فرهنگ غذایی استان برگزار می‌شود.

به گزارش میراث‌آریا، آرمان وطن‌دوست امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه در نشست برنامه‌ریزی جشنواره سفره کوردی شب چله اظهار کرد: این جشنواره که با هدف ایجاد فضای شاد، سالم و خانوادگی و همچنین شناسایی استعدادهای برتر در هنر پخت غذاهای محلی در استان برگزار می‌شود، فرصتی برای نمایش ظرفیت‌های غنی منطقه در حوزه خوراک‌های سنتی و ترویج مشارکت مردمی در حفظ میراث‌فرهنگی است. 

سرپرست معاون گردشگری کردستان با اشاره به شرایط حضور در جشنواره افزود: شرکت در این برنامه برای عموم آزاد است و هر شرکت‌کننده باید یک سفره کامل ویژه شب چله شامل غذاها، دمنوش‌ها، دسرها، خشکبار، خوشاب‌ها و سایر خوراکی‌های مرتبط را ارائه دهد.

او با بیان اینکه پخت غذا باید توسط خود شرکت‌کننده انجام شده باشد و تکمیل فرم ثبت‌نام و پذیرش قوانین جشنواره الزامی است، عنوان کرد: اصالت غذایی، طعم و مزه، زیبایی بصری، تزئین و خلاقیت، شاخص‌های اصلی داوری در این جشنواره خواهد بود.

وطن‌دوست یادآور شد: جوایز جشنواره در بخش‌های بهترین سفره، خلاقانه‌ترین ارائه و بهترین روایتگری اهدا می‌شود و همه شرکت‌کنندگان نیز لوح تقدیر و هدایایی دریافت خواهند کرد.

سرپرست معاونت گردشگری کردستان در پایان افزود: بهره‌گیری از ظرفیت بوم‌گردی‌ها و اقامتگاه‌های سنتی، بخشی از برنامه استان برای ارائه تجربه‌ای اصیل از آیین یلدا به گردشگران است، رویکردی که با هدف حفظ، تقویت و معرفی فرهنگ و سنت‌های بومی اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404091000683
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha