بازدید رئیس اداره میراث‌فرهنگی دماوند از مؤسسه پویش مهر و تأکید بر توانمندسازی افراد دارای معلولیت در صنایع‌دستی

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دماوند با حضور در مؤسسه مددکاری حرفه‌ای معلولان پویش مهر، بر حمایت از ظرفیت‌های انسانی و نقش صنایع‌دستی در توانمندسازی اجتماعی و فرهنگی معلولان تأکید کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا، علی افضلی گفت: در بازدیدی که از مؤسسه مددکاری حرفه‌ای معلولان پویش مهر انجام شد، فعالیت‌های تولیدی و توانبخشی مددجویان این مجموعه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دماوند افزود: در جریان این بازدید، گفت‌وگوهایی با مدیر و کارشناسان مؤسسه انجام شد و روند آموزش، تولید و توانبخشی مددجویان به‌صورت میدانی بررسی شد.

او افزود: توانمندسازی معلولان از طریق آموزش و ایجاد فرصت‌های شغلی در حوزه صنایع‌دستی اقدامی ارزشمند است که می‌تواند نقش مهمی در توسعه پایدار فرهنگی و اجتماعی شهرستان داشته باشد.

افضلی ادامه داد: اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دماوند آمادگی دارد با همکاری مؤسسات مردم‌نهاد، کارگاه‌های آموزشی تخصصی و نمایشگاه‌های مشترک برای معرفی و فروش محصولات تولیدی مددجویان برگزار کند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی دماوند در پایان با قدردانی از تلاش‌های مدیر و مربیان مؤسسه پویش مهر گفت: ایجاد روحیه خودباوری و شکوفایی استعدادها در جامعه هدف، از مهم‌ترین دستاوردهای این مجموعه است و حمایت از این فعالیت‌ها با جدیت دنبال خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404091100691
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha