دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی: ۱۱۳ محور برای خدمت به زائران و گردشگران در نوروز ۱۴۰۵ در دستور کار قرار گرفت

دبیر ستاد اجرایی حدمات سفر خراسان رضوی از ۱۱۳ دستور کار برای خدمت به زائران و گردشگران در نوروز ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، سید جواد موسوی در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی ویژه نوروز ۱۴۰۵ گفت: طبق آمار، رشد سفر به مشهد در بخش جاده‌ای ۶ درصد، در بخش ریلی ۳ درصد و در سفرهای شخصی ۱۲ درصد بوده است و تمرکز ما بر خدمت‌رسانی به‌موقع و بهینه به این مسافران است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با بیان این‌که افزایش خدمت‌رسانی در دستور کار ستاد قرار دارد و تاکنون حدود ۱۱۳ دستور کار در حوزه‌های مختلف داشته‌ایم، اظهار کرد: با توجه به هم‌زمانی عید فطر، سال نو و عید نوروز در سال جدید، حجم حضور مسافران و زائران بیش از سال‌های گذشته خواهد بود.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی تاکید کرد: برگزاری منظم جلسات ستاد با حضور مدیران کلان، نقش مؤثری در ترسیم نقشه راه خواهد داشت و دفتر مرکزی ستاد، فعالیت خود را برای استقبال از اعیاد شعبانیه، ایام ماه مبارک رمضان، شب‌های احیا و بهار آغاز کرده و حلقه‌ها به‌صورت منظم و پیوسته ادامه خواهد داشت.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی: ۱۱۳ محور برای خدمت به زائران و گردشگران در نوروز ۱۴۰۵ در دستور کار قرار گرفت

انتهای پیام/

کد خبر 1404091901367
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha