حضور فعال میراث‌فرهنگی شازند در نماز جمعه مهاجران همزمان با برپایی میز خدمت به مناسبت هفته فرهنگی

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان شازند از حضور در نماز جمعه شهر مهاجران و استقرار میز خدمت در مصلی این شهر خبر داد.

به گزارش میراث آریا، محمد اتابکی از حضور فعال این اداره در نماز جمعه شهر مهاجران و برپایی میز خدمت به مناسبت هفته فرهنگی شهرستان خبر داد و گفت: در راستای تکریم ارباب‌رجوع و ارتباط مستقیم با مردم شهرستان، همکاران ما امروز با حضور در مصلی شهر مهاجران به‌صورت چهره‌به‌چهره پاسخگوی درخواست‌ها و پیگیری‌های مردمی بودند.

رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان شازند با اشاره به اهمیت تعامل مستمر دستگاه‌های اجرایی با شهروندان، افزود: هفته فرهنگی فرصت ارزشمندی برای معرفی ظرفیت‌های عظیم میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شازند است و برپایی میز خدمت در بستر اجتماعی نماز جمعه، زمینه آشنایی بیشتر مردم با خدمات، طرح‌ها و برنامه‌های اداره میراث‌فرهنگی را فراهم می‌کند.
 
او در پایان اظهار کرد: در این برنامه، موضوعاتی از جمله نحوه صدور مجوزهای گردشگری، حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی، حفاظت از آثار تاریخی، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، نحوه نظارت بر تأسیسات گردشگری و همچنین پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردمی بررسی شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404092201512
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha