تخصیص ۳ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل مرمت موزه‌های مفاخر و فرش اردکان

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان از تخصیص ۳ میلیارد تومان اعتبار استانی برای تکمیل عملیات مرمت موزه‌های مفاخر و فرش این شهرستان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، مجاهد کرباسی با اعلام این خبر گفت: با نظر مساعد و عنایت ویژه نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار ویژه شهرستان اردکان، ۳ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات استانی برای اتمام مرمت این دو مجموعه فرهنگی_گردشگری اختصاص‌یافته است که از این میزان، ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به موزه مفاخر اردکان و ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به موزه فرش اردکان تعلق دارد.

 رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اردکان با اشاره به اهمیت این موزه‌ها در حفظ هویت تاریخی و توسعه گردشگری شهرستان افزود: موزه مفاخر اردکان که در بنای تاریخی خانه آیت‌الله خاتمی قرار دارد و همچنین موزه فرش اردکان، از مراکز شاخص فرهنگی شهر محسوب می‌شوند و تکمیل مرمت آن‌ها نقش مؤثری در افزایش جذابیت گردشگری اردکان خواهد داشت.

 کرباسی اظهار امیدواری کرد با تخصیص این اعتبار، عملیات مرمت این دو موزه در آینده نزدیک به پایان برسد و هرچه زودتر آماده بازدید عموم شود.

تخصیص ۳ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل مرمت موزه‌های مفاخر و فرش اردکان

انتهای پیام/

کد خبر 1404092501811
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha