بادبادک‌ها و شیرینی توتک؛ جشن فرهنگی البرز با طعم میراث سنتی

دبیر کمیته گردشگری خوراک و نوشیدنی‌های سنتی البرز گفت: جشن بادبادک‌ها با هدف ارتقای تجربه فرهنگی خانواده‌ها و معرفی میراث غذایی استان در تفرجگاه عبدالله خانی شهر گرمدره برگزار شد.

به گزارش میراث آریا، حسین رحیمی، با اشاره به برگزاری جشن بادبادک‌ها در این استان اظهارکرد: این مراسم  با هدف ایجاد فضایی فرهنگی و تفریحی برای خانواده‌ها و معرفی میراث غذایی استان در تفرجگاه عبدالله خانی شهر گرمدره برگزار شد.

دبیر کمیته گردشگری خوراک و نوشیدنی‌های سنتی استان البرز با اشاره به اینکه این جشن فرصتی بود تا مردم با بخشی از میراث ناملموس غذایی استان آشنا شوند و در فعالیت‌های فرهنگی و محیط زیستی مشارکت کنند، گفت: این برنامه که با حضور 300 نفر از علاقمندان برگزار شد.

رحیمی با تشریح برنامه‌های این جشن افزود: به مناسبت روز مادر، مراسم ویژه‌ای برای مادران برگزار شد که شامل مسابقاتی با محوریت فعالیت‌های فرهنگی و خانوادگی بود. برندگان این مسابقات با اهدا جوایزی تقدیر شدند.

این مسئول بیان کرد: همچنین برای کودکان حاضر در جشن نیز مسابقاتی برگزار و جوایزی به آنها اهدا شد تا علاوه بر ایجاد تفریح، حس مشارکت و تعامل در میان خانواده‌ها تقویت شود.

او با تأکید بر رعایت نکات ایمنی در برگزاری مراسم افزود: با توجه به برگزاری برنامه در مناطق کوهستانی، تیم اورژانس به صورت آماده‌باش در محل حضور داشت تا در صورت بروز هرگونه حادثه، اقدامات لازم سریعاً انجام شود.

رحیمی به بخش معرفی میراث غذایی استان نیز اشاره کرد و گفت: در جریان جشن، توضیحاتی جامع درباره شیرینی سنتی توتک ارائه شد؛ شیرینی‌ای که در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده و تعدادی از این شیرینی میان شرکت‌کنندگان توزیع شد.

دبیر کمیته گردشگری خوراک و نوشیدنی‌های سنتی استان البرز همچنین با اشاره به حضور کوهنوردان و فعالان محیط زیست در جشن گفت: حضور این گروه‌ها فرصت مناسبی برای ارائه سخنرانی‌ها و آموزش‌هایی درباره حفاظت از محیط زیست فراهم کرد.

رحیمی توضیح داد: برگزاری جشن بادبادک‌ها و معرفی شیرینی توتک نمونه‌ای از تلاش‌های کمیته گردشگری استان برای ترویج فرهنگ بومی و میراث غذایی است. این برنامه‌ها، علاوه بر ایجاد نشاط و سرگرمی برای خانواده‌ها، فرصتی برای ارتقای آگاهی عمومی نسبت به خوراک و نوشیدنی‌های سنتی استان و اهمیت حفاظت از محیط زیست فراهم می‌کنند.

این مسئول افزود: آشنایی مردم با میراث غذایی و حضور فعال آن‌ها در برنامه‌های فرهنگی، موجب تقویت ارتباط جامعه با تاریخ و فرهنگ بومی می‌شود و به توسعه گردشگری فرهنگی و پایدار استان کمک می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404092501871
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha