جشنواره دم‌نوش‌های کُردی در سنندج برگزار شد

در راستای ویژه برنامه‌های شب چله، جشنواره دم‌نوش‌های کُردی با هدف معرفی ظرفیت‌های بومی، احیای فرهنگ تغذیه سنتی و ترویج استفاده از گیاهان دارویی محلی در سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، در راستای ویژه برنامه‌های شب چله، جشنواره دم‌نوش‌های کُردی به همت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان و با همکاری کافه‌رستوران ریحان در سنندج برگزار شد و مورد استقبال علاقه‌مندان به طب سنتی و نوشیدنی‌های گیاهی قرار گرفت.

این جشنواره با حضور ۱۶ شرکت‌کننده از فعالان حوزه دم‌نوش‌ها و فرآورده‌های گیاهی برگزار و در پایان، ۴ نفر به عنوان برگزیدگان این رویداد معرفی شدند.

آشنایی نسل جدید با ظرفیت‌های گیاهان دارویی منطقه، حمایت از تولیدات بومی و ایجاد زمینه برای توسعه گردشگری خوراک و سلامت از اهداف اصلی این جشنواره بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404100300193
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha