بهگزارش خبرنگار میراثآریا، محمدهادی طهرانیمقدم در جلسهای که با حضور جانبازان و فرزندان ایثارگر، معاونین و پرسنل این اداره کل برگزار شد اظهار کرد: جانبازان و خانواده های شاهد و ایثارگر جزو سرمایه های اصلی نظام اسلامی بوده و تکریم و تجلیل آنها جزو تکالیفی است که باید به بهترین نحو انجام شود.
او ادامه داد: این انقلاب به برکت خون شهدا و رشادت های جانبازان معزز و خانواده های ایثارگر پایدار بوده و خواهد ماند و باید به گونه ای عمل کنیم که یاد و خاطر کسانی که تمام وجود خود را برای حفظ این نظام و انقلاب گذاشته اند برای همیشه زنده و باقی بماند.
در این جلسه از کارکنان جانباز و ایثارگر و فرزندان ایثارگر اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان با اهدای گل و هدیه تجلیل به عمل آمد.در ادامه نیز حاضران و ایثارگران، دیدگاهها و نظرات خود را با مدیرکل در میان گذاشته و دغدغه های خود را مطرح کردند.
انتهای پیام/

نظر شما