برگزاری نشست رئیس اداره میراث‌فرهنگی شازند با اعضای شورای شهر

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شازنداز برگزاری نشستی با اعضای شورای اسلامی شهر شهباز با محوریت بررسی عملکرد این اداره در جذب و هزینه‌کرد اعتبارات تخصیصی تسهیلات اشتغال‌زایی تبصره ۱۵ قانون برنامه و بودجه سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، محمد اتابکی امروز چهارشنبه ۸ بهمن با ارائه گزارشی جامع از اقدامات انجام‌شده، گفت: در راستای اجرای سیاست‌های دولت در حوزه حمایت از اشتغال و توانمندسازی فعالان بخش‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، این اداره در سال ۱۴۰۴ موفق به معرفی ۲۵ نفر از متقاضیان واجد شرایط به بانک‌های عامل شده است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شازند افزود: مجموع اعتبار تخصیصی در قالب تسهیلات اشتغال‌زایی تبصره ۱۵ قانون برنامه و بودجه سال ۱۴۰۴ برای این اداره، حدود چهل میلیارد ریال بوده که با برنامه‌ریزی دقیق، شناسایی هدفمند متقاضیان و تعامل مستمر با دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل، فرآیند جذب این اعتبارات به‌صورت مؤثر پیگیری شده است.

او با تأکید بر اهمیت نظارت شورای اسلامی شهر در تحقق شفافیت و پاسخگویی، تصریح کرد: توسعه اشتغال پایدار در حوزه میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی، علاوه بر ایجاد درآمد، نقش مهمی در صیانت از هویت فرهنگی و رونق گردشگری محلی دارد و این اداره تلاش کرده است اعتبارات تخصیصی را به سمت طرح‌های دارای توجیه اقتصادی و ظرفیت اشتغال واقعی هدایت کند.

در ادامه این جلسه، اعضای شورای اسلامی شهر شهباز ضمن تقدیر از عملکرد اداره میراث‌فرهنگی شهرستان شازند در جذب اعتبارات و پیگیری تسهیلات اشتغال‌زایی، بر ضرورت تداوم این روند، تسهیل فرآیندهای اداری برای متقاضیان و حمایت بیشتر از کارآفرینان بومی تأکید کردند.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1404110800325
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha