به گزارش میراث آریا، احد بیوته در جلسه مجمع نمایندگان استان اردبیل با وزیر میراث فرهنگی، اظهار کرد: ورود قطار به اردبیل یکی از رویدادهای تاریخی و زیرساختی مهم استان بود که زمینهساز تحولات گسترده در حوزه گردشگری و توسعه حملونقل خواهد بود.
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل افزود: با ورود وزیر میراث فرهنگی به استان، نشستهای متعددی با حضور مجمع نمایندگان، مدیران استانی و سرمایهگذاران حوزه گردشگری برگزار شد و مسائل مورد مطالبه هر شهرستان بهویژه در حوزه زیرساختهای فرهنگی و گردشگری مطرح شد.
او در ادامه با اشاره به بازدید وزیر میراث فرهنگی از شهرهای عنبران و نمین گفت: در جریان این بازدیدها درخواست ارتقای دفتر نمایندگی میراث فرهنگی شهرستان سرعین و نمین به اداره مستقل مطرح شد که مورد توجه ویژه وزیر قرار گرفت.
بیوته با بیان اینکه شهرستان سرعین سالانه میزبان چند میلیون گردشگر داخلی و خارجی است، تصریح کرد: ایجاد بازارچه دائمی صنایعدستی با محوریت استان اردبیل در سرعین از دیگر مطالبات مهم بود که به وزیر میراث فرهنگی ارائه شد و مورد استقبالش قرار گرفت.
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل بیان کرد: هدف از این اقدام، هدایت تولیدکنندگان صنایعدستی به سوی بازار هدف و معرفی ظرفیتهای اصیل استان به گردشگران است.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی همچنین یکی از محورهای اصلی گفتوگو با وزیر میراث فرهنگی را ایجاد منطقه آزاد گردشگری در سرعین عنوان کرد و افزود: این موضوع برای نخستینبار در کشور مطرح شده و خوشبختانه وزیر بهصورت شفاهی با اصل طرح موافقت کردند. انشاءالله با پیگیری جلسات تکمیلی در تهران، مقدمات اجرایی این طرح فراهم خواهد شد تا شاهد تحقق یکی از آرزوهای دیرینه مردم شریف اردبیل باشیم.
بیوته در پایان تأکید کرد: این طرحها در کنار توسعه حملونقل ریلی، میتوانند مسیر جدیدی در تبدیل توان گردشگری اردبیل به ثروت و شکوفایی اقتصادی برای مردم استان ایجاد کنند.
انتهای پیام/
نظر شما