برنامه‌ریزی برای تداوم ساماندهی میراث جهانی گنبد قابوس

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان در حاشیه جلسه بررسی نظام مسائل شهرستان گنبدکاووس در گفت‌وگو با خبرنگاران از برنامه‌ریزی برای تداوم ساماندهی میراث جهانی گنبد قابوس خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، فریدون فعالی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان در حاشیه جلسه بررسی نظام مسائل شهرستان گنبدکاووس در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: در سال ۱۴۰۴ از محل اعتبارات ملی و استانی مبلغ ۹۰ میلیارد ریال بابت ساماندهی میراث جهانی گنبد قابوس تخصیص داده شده است.

او افزود: در سال ۱۴۰۵ نیز در راستای تداوم اقدامات ساماندهی این اثر تاریخی ارزشمند جهانی، مبلغ ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب پیش‌بینی شده است.

فعالی ادامه داد: پس از پنج سال، داربست‌های برج قابوس جمع‌آوری شده است که این اقدام در راستای بهبود منظر بصری این اثر تاریخی انجام شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان تصریح کرد: طرح مطالعات تأثیر فرونشست بر بنای میراث جهانی گنبد قابوس و همچنین طرح مطالعات ساماندهی و یکپارچه‌سازی محوطه این اثر تاریخی آغاز شده و فاز نخست آن تا پایان امسال آماده خواهد شد.

او گفت: اجرای نورپردازی مجموعه، ساماندهی مسیر دسترسی و بهبود نظام بلیت‌فروشی از جمله اقداماتی است که در حال حاضر توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی در حال انجام است.

فعالی افزود: با مشارکت شهرداری گنبدکاووس، ۱۲ چشمه سرویس بهداشتی در محوطه میراث جهانی گنبد قابوس در حال احداث است که به ارتقای خدمات‌رسانی به گردشگران کمک خواهد کرد.

او در پایان تأکید کرد: تداوم اقدامات ساماندهی این اثر جهانی در راستای حفاظت، معرفی و بهره‌برداری مناسب گردشگری در دستور کار اداره‌کل قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404113001827
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha