امضای بیانیه محکومیت تجاوز به بناهای تاریخی اصفهان در حاشیه راهپیمایی روز قدس

مردم جهان شهر اصفهان، بیانیه‌ای را در محکومیت تجاوز رژیم منحوس صهیونی-آمریکایی به بناهای تاریخی اصفهان امضاء کردند.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، امروز جمعه ۲۲ اسفندماه و هم‌زمان با روز جهانی قدس، مردم اصفهان با حضور در مجموعه جهانی میدان امام(ره) (نقش‌جهان) این روز بزرگ را گرامی داشته و بر آرمان‌های انقلاب و جبهه مقاومت تاکید کردند.

همچنین مردم اصفهان ضمن حضور در این راهپیمایی عظیم، بیانیه‌ای را با موضوع محکومیت تجاوز رژیم منحوس صهیونی-آمریکایی به بناهای تاریخی اصفهان امضاء کردند.

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسمه تعالی 

اصفهان، شهر موزه‌ای جهانی که مورد هجوم دشمن اسرائیلی - آمریکایی قرار گرفته و در یک نسل کشی فرهنگی و میراثی، دولتخانه صفویه، عمارت رکیب خانه، تالار اشرف و آثار ثبت جهانی همچون میدان نقش جهان، چهلستون و عالی‌قاپو، برخلاف تمامی معاهدات و کنوانسیون های جهانی، مورد تهاجم قرار گرفته است. لذا ما مردم اصفهان، این تجاوز دشمن را به میراث بشریت، به شدت محکوم کرده واز مجامع بین المللی خواستار محکومیت این عمل ددمنشانه هستیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404122200881
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha