برنامه‌ریزی برای تشییع میلیونی و وداع باشکوه با پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس

جلسه خدمات سفر شهرستان با محوریت برنامه‌ریزی برای تشییع و وداع باشکوه با پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس در این جلسه اظهار کرد: متناظر با ستاد استانی تشییع و وداع، این ستاد در مشهد فعالیت خود را آغاز به کار کرده و تاکنون چندین جلسه با محوریت برنامه‌ریزی و آمادگی برای تشییع و وداع باشکوه با پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی برگزار شده است.

سید حسن حسینی با بیان اینکه مشهد مقدس زادگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران در تدارک برگزاری یک تشییع میلیونی است که قطعا نقطه عطفی در تاریخ این شهر خواهد شد، افزود: این ستاد با محوریت ۴ کارگروه اجرایی، امنیتی، پشتیبانی و فرهنگی‌جتماعی است که هر کدام چند کمیته در ذیل آنها فعالیت می‌کنند و هم‌اکنون تقسیم وظایف مناسبی بین اعضا صورت گرفته است.

معاون استاندار و فرماندار مشهد با اشاره به اینکه پیش‌بینی‌ها برای حضور عزاداران در مشهد مقدس اعداد بسیار بالایی است، تاکید کرد: برای تشییع به‌ محض مشخص شدن زمان و مکان، این ستاد آمادگی دارد تا مقوله‌های اسکان، پذیرایی و فرهنگی و اجتماعی و سایر ضرورت‌های لازم را در زمینه میزبانی از عزاداران به نحو شایسته‌ای اجرا کند.

حسینی گفت: بار دیگر شهادت مظلومانه رهبر معظم انقلاب اسلامی شهید آیت الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای (قدس سره) را تسلیت می‌گویم و همچنین انتخاب حضرت آیت الله سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه الله) را به امت اسلامی تبریک عرض می‌کنم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404122400937
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha