آسیب‌دیدگان جنگ در استان اردبیل هیچ دغدغه‌ای نداشته باشند/ تامین کالاهای اساسی به وفور انجام شده است

نماینده اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: شرایط استان برای میزبانی از آسیب‌دیدگان جنگ مطلوب است و مسافرانی که در این روزها اردبیل را به عنوان مقصد خود انتخاب می‌کنند هیچ دغدغه‌ای نداشته باشند.

به گزارش میراث آریا، صدیف بدری در بازدید از مراکز خدمات‌رسان شهرستان سرعین، گفت: شرایط استان برای میزبانی از آسیب‌دیدگان جنگ مطلوب است و مسافرانی که در این روزها اردبیل را به عنوان مقصد خود انتخاب می‌کنند هیچ دغدغه‌ای نداشته باشند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به بازدید مستمر مسئولان و دستگاه‌های اجرایی از واحدهای خدمات‌رسان، افزود: طبق بازدیدهایی که با حضور مسئولان استانی انجام دادیم تامین کالاهای اساسی در استان به وفور انجام شده است و مسئله خاصی در ارائه خدمات به مسافران وجود ندارد.

او تاکید کرد: از ابتدای جنگ تا کنون استان اردبیل میزبان بیش از ۴۰۰ هزار نفر از هموطنان بوده است و در حال حاضر بیش از ۸۰ هزار خودروی غیربومی متوقف در استان داریم که این آمار نشان دهنده استقبال هموطنان از سفر به استان اردبیل است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین با اشاره به تمهیدات ویژه برای میزبانی از مسافران در استان اردبیل، ادامه داد: مراکز اقامتی استان اردبیل با تخفیف ۴۰ تا ۶۰ درصدی و مراکز آبدرمانی نیز با تخفیف ۳۰ درصدی پذیرای هم‌وطنان هستند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404122600983
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha