برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های بکر شهرستان انگوت در حوزه گردشگری/ نمایندگی میراث‌فرهنگی در انگوت فعال می‌شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: شهرستان انگوت ظرفیت‌های بکری در حوزه گردشگری دارد که با برنامه‌ریزی برای چند اقدام شاخص در این شهرستان به دنبال بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود هستیم.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، جلیل جباری امروز ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ در سفر به شهرستان انگوت و در دیدار با فرماندار این شهرستان گفت: شهرستان انگوت ظرفیت‌های بکری در حوزه گردشگری دارد که با برنامه‌ریزی برای چند اقدام شاخص در این شهرستان به دنبال بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود هستیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: در هماهنگی شهرستان و اداره کل میراث‌فرهنگی باید چند اقدام مهم برای سال ۱۴۰۵ در انگوت تعریف شود که با به نتیجه رسیدن این اقدامات اهالی شهرستان توسعه صنعت گردشگری را لمس کنند.

او تاکید کرد: مجوز نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای شهرستان انگوت طی ماه‌های اخیر اخذ شده و درصورت اختصاص فضا توسط فرمانداری، فعالیت این نمایندگی به زودی در شهرستان آغاز می‌شود که می‌تواند تاثیر مناسبی در پیگیری امور و پیشبرد اهداف داشته باشد.

جباری با اشاره به ظرفیت منطقه نمونه گردشگری ژئوپارک دمولی و یئل سویی در انگوت، ادامه داد: معرفی ظرفیت‌های گردشگری این مناطق از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید از روش‌های مختلف از جمله برگزاری رویدادها برای معرفی ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تصریح کرد: اهالی این منطقه در حوزه صنایع‌دستی و به ویژه تولید ورنی و گلیم از توانمندی خاصی برخوردار هستند که ما آماده برگزاری دوره‌های آموزشی و حمایت از طریق پرداخت تسهیلات در راستای رونق صنایع‌دستی، اشتغالزایی و کمک به معیشت اهالی هستیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1405021400929
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha