همکاری میراث‌فرهنگی و انجمن‌های ورزشی خوزستان در برگزاری جشنواره گردشگری ورزشی

محمد جوروند، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، و هومن خدری، رئیس هیئت انجمن‌های ورزشی استان، امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۵دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، در این دیدار محمد جوروند، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، و هومن خدری، رئیس هیئت انجمن‌های ورزشی استان، بر توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه گردشگری ورزشی و برگزاری جشنواره گردشگری ورزشی کارون تأکید شد.

جوروند در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی، فرهنگی و گردشگری خوزستان، اظهار کرد: ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک میان حوزه میراث‌فرهنگی و ورزش می‌تواند به معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان و ایجاد نشاط اجتماعی کمک کند.

او افزود: در همین راستا، تدوین و امضای تفاهم‌نامه مشترک و برنامه اجرایی برای برگزاری جشنواره گردشگری ورزشی کارون در دستور کار قرار می‌گیرد تا از ظرفیت ورزش و گردشگری برای ایجاد شور و نشاط در جامعه و معرفی توانمندی‌های خوزستان استفاده شود.

در این نشست همچنین بر استفاده از ظرفیت هیئت‌های ورزشی، تشکل‌ها و فعالان گردشگری برای اجرای برنامه‌های مشترک و برگزاری رویدادهای ورزشی ـ گردشگری در سطح استان تأکید شد.

در ادامه هومن خدری با تاکید بر ظرفیت‌های موجود در گردشگری ورزشی و ارتباط این حوزه با ظرفیت‌های ورزشی موجود در هیئت انجمن‌های ورزشی گفت: ما در هیئت انجمن‌های ورزشی استان ۳۱ رشته داریم که به صورت مستقیم به حوزه گردشگری مرتبط هستند و ارتباط موثری با آن دارند.

او افزود: این گونه رشته‌ها می‌توانند در رونق‌بخشی به گشت‌های ورزشی مثمر ثمر واقع شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 1405051901470
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha