برگزاری هشتمین جشنواره سیب و گلابی بخش گلزار شهرستان بردسیر

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بردسیر از برگزاری هشتمین جشنواره سیب و گلابی بخش گلزار این شهرستان در روزهای ۵ و ۶ شهریور ماه سال جاری خبر داد.

 به‌گزارش خبرنگار میراث آریا، محسن ابراهیمی با اعلام خبر برگزاری هشتمین جشنواره سیب و گلابی بخش گلزار شهرستان بردسیر 'گفت: این جشنواره در روزهای ۵ و ۶ شهریور ۱۴۰۵ در محل سایت گردشگری و تفریحی رودخانه شهر گلزار به همت شهرداری و با همکاری فرمانداری، دستگاه‌های اجرایی و معدن مثل درآلو برگزار خواهد شد.

 رئیس اداره میراث‌فرهنگی بردسیر تصریح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی ظرفیت‌های بخش گلزار در حوزه گردشگری، صنایع‌دستی، کشاورزی، محصولات بومی و محلی و صنعتی این بخش است.

 او خاطرنشان کرد: برپایی سیاه چادر عشایری، اجرای برنامه‌های مفرح فرهنگی و هنری، بازی‌های بومی و محلی و طبخ غذاهای سنتی ازجمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در برگزاری جشنواره خواهد بود.

ابراهیمی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری، طبیعی و کشاورزی بخش گلزار اظهار کرد: برگزاری این جشنواره فرصتی برای معرفی توانمندی‌های تولیدی و گردشگری منطقه، حمایت از تولیدکنندگان و عرضه مستقیم محصولات بومی و محلی و همچنین ایجاد زمینه برای حضور بیشتر گردشگران در این بخش است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی بردسیر در پایان خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، طبیعی و اقتصادی گلزار، این رویداد به بستری برای معرفی جاذبه‌های کمترشناخته‌شده منطقه و رونق گردشگری و اقتصاد محلی تبدیل شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1405060100057
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha