موزه زنده و خانه صنایع‌دستی چشمه عمارت بهشهر با حضور ۲۰ هنرمند افتتاح شد

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از افتتاح موزه زنده و خانه صنایع‌دستی چشمه‌ععمارت بهشهر همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: این مجموعه با فعالیت چهار کارگاه صنایع‌دستی و حضور ۲۰ هنرمند، می‌تواند به عنوان پایلوتی برای پیوند صنایع‌دستی و گردشگری و برندسازی صنایع‌دستی شهرستان مورد استفاده قرار گیرد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، عاطفه شعبانی عصر ۷ شهریور۱۴۰۵ همزمان با هفته دولت در آیین افتتاح خانه صنایع‌دستی چشمه‌ عمارت بهشهر اظهار کرد: این مجموعه با فعالیت چهار کارگاه صنایع‌دستی در رشته‌های گلیچ‌بافی، پارچه‌بافی، منبت و معرق چوب، سفالگری و سرامیک و حضور ۲۰ هنرمند به صورت زنده، فعالیت و تولید خود را آغاز کرده است.

 معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: از این پس هنرمندان صنایع‌دستی شهرستان بهشهر با مدیریت انجمن صنایع‌دستی در این مجموعه به فعالیت، تولید، آموزش و فروش صنایع‌دستی می‌پردازند و تلاش می‌شود زنجیره ارزش صنایع‌دستی در این مجموعه تکمیل شود.

او با اشاره به ظرفیت این مجموعه برای ایجاد پیوند میان صنایع‌دستی و گردشگری گفت: خانه صنایع‌دستی چشمه‌عمارت می‌تواند پایلوتی برای برندسازی صنایع‌دستی باشد تا گردشگرانی که از این مجموعه بازدید می‌کنند، به صورت زنده با صنایع‌دستی آشنا شوند، آموزش ببینند، با هنرمندان ارتباط برقرار کنند و در نهایت محصولی را به عنوان یادگار خریداری و با خود همراه ببرند.

شعبانی ادامه داد: طی سال‌های گذشته مرمت‌های خوبی در این مجموعه انجام شده و امسال نیز اعتبارات دیگری به این پروژه اختصاص داده خواهد شد تا زمینه برای فعالیت هرچه بیشتر هنرمندان صنایع‌دستی فراهم شود.

معاون صنایع‌دستی مازندران تأکید کرد: هنرمندان صنایع‌دستی باید این مجموعه را خانه خود بدانند و از این ظرفیت برای تولید و ترویج صنایع‌دستی استفاده کنند.

او با اشاره به ثبت بهشهر به عنوان شهر ملی گلیچ گفت: با توجه به این ظرفیت، رشته گلیچ در این مجموعه با قوت و قدرت تولید و آموزش داده می‌شود.

او ضمن دعوت از شهروندان بهشهری به‌منظور بازدید از خانه صنایع‌دستی چشمه‌ عمارت، افزود: همشهریان می‌توانند از ظرفیت این مجموعه در زمینه آموزش، فروش و خرید صنایع‌دستی استفاده و بهره‌برداری کنند.

شعبانی در پایان از دهیاری و رئیس اداره میراث‌فرهنگی شهرستان و همکاران، شهردار و مجموعه شورای شهر، فرماندار و همه افرادی که در راه‌اندازی این مجموعه به‌ویژه انجمن صنایع‌دستی شهرستان نقش مؤثر داشتند، قدردانی کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405060700706
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha