بازدید مدیرکل میراث‌فرهنگی بوشهر از زیرساخت‌های گردشگری بومی شهرستان جم

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر، هم‌زمان با هفته دولت از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های گردشگری بومی شهرستان جم بازدید و روند توسعه این زیرساخت‌ها را ارزیابی کرد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، نصرالله ابراهیمی عصر روز گذشته شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ در جریان بازدید از زیرساخت‌های گردشگری بومی شهرستان جم، از نزدیک در جریان وضعیت فعالیت، ظرفیت‌های موجود و نیازهای توسعه‌ای این مجموعه‌ها قرار گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر با تأکید بر اهمیت توسعه گردشگری بومی و استفاده از ظرفیت‌های محلی، اظهار کرد: شهرستان جم با برخورداری از ظرفیت‌های طبیعی، فرهنگی و بومی، زمینه مناسبی برای توسعه گردشگری و ایجاد فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری دارد.

او افزود: توسعه زیرساخت‌های گردشگری و حمایت از سرمایه‌گذاران این حوزه، نقش مهمی در رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال و معرفی ظرفیت‌های ارزشمند شهرستان‌های استان خواهد داشت.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر در راستای سیاست‌های توسعه‌ای و حمایت از سرمایه‌گذاری، تلاش می‌کند با رفع موانع و تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری، زمینه توسعه متوازن زیرساخت‌های گردشگری در سراسر استان را فراهم کند.

این بازدید هم‌زمان با هفته دولت و با هدف بررسی میدانی وضعیت زیرساخت‌ها، ارزیابی ظرفیت‌های گردشگری و پیگیری روند توسعه پروژه‌های حوزه گردشگری شهرستان جم انجام شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405060800745
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha