ورود قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور  به جهرم/ ادای احترام علی دارابی به مقام شامخ شهدا

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور به همراه جمعی از مدیران ستادی وزارتخانه و مدیرکل میراث فرهنگی فارس وارد شهرستان جهرم شد و در نخستین برنامه خود با حضور در گلزار شهدای قطب‌آباد، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، علی دارابی در ادامه سفر میدانی خود به جنوب استان فارس،   امروز پنجشنبه ۱۲ شهریور وارد شهرستان جهرم شد.

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در بدو ورود به شهرستان جهرم، با حضور در گلزار شهدای قطب‌آباد، ضمن قرائت فاتحه و نثار گل، به مقام شامخ شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.

او در ادامه سفر خود به جهرم، از چند طرح و پروژه توسعه‌ای حوزه گردشگری این شهرستان بازدید خواهد کرد.

در این برنامه، جمعی از مدیران ستادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس نیز حضور داشتند.

شهرستان جهرم با برخورداری از آثار متعدد تاریخی، بناهای ارزشمند و همچنین آیین‌ها و سنت‌های فرهنگی، از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

کد خبر 1405061201112
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha