-
در هجدهمین جلسه کمیته بینالدولی حفاظت از میراث فرهنگی ناملموس، ۵۵ مورد جدید به ثبت رسید
شمار آثار ثبت شده توسط کمیته بینالدولی حفاظت از میراث ناملموس در هجدهمین جلسه از ۷۰۰ مورد عبور کرد.
-
در نشست تخصصی گردشگری رفع چالشهای اجرایی موافقتنامه لغو روادید تاکید شد
لزوم بروزرسانی برنامه لغو روادید گروهی بین دو کشور ایران و روسیه
نشست تخصصی رفع چالشهای اجرایی موافقتنامه لغو روادید سفرهای گروهی گردشگری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه برگزار شد.
-
همکاری سازمان جهانی گردشگری و AFCAC در زمینه ارتباطات هوایی در آفریقا
سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) همکاری خود را با کمیسیون هوانوردی غیرنظامی افریقا (AFCAC) با هدف بهبود ارتباطات هوایی و پیشبرد سفرهای یکپارچه در سراسر منطقه افریقا تقویت کرده است.
-
بازدید وزیر بینالملل حزب کمونیست چین از موزه فرش
وزیر بینالملل حزب کمونیست چین روز پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲ از فرش ایران بازدید کرد.
-
نمایش هنر ایرانی در اکسپو ترکیه
ده رشته هنری در نمایشگاه اکسپو ترکیه ۲۰۲۳ هنرنمایی خواهند کرد.
-
مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی در گفتوگو با میراثآریا مطرح کرد
افطار جشن مهمی که ریشه در تاریخ و فرهنگ ایرانیان دارد/ اهمیت ماه مبارک رمضان در پیوند میان مسلمانان
مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی با بیان اینکه افطار از عناصر اصیل فرهنگ ایران و موجب ترویج هویت فرهنگی و موجب تقویت روابط بین کشورهای مسلمان است، تقویت ارتباطات خانوادگی، همبستگی اجتماعی و ارتقای تعاملات فرهنگی و تشویق افراد به حفظ ارزشهای اخلاقی را از جمله مزایای این آیین…
-
جشن سده ثبت جهانی شد
جشن سده به عنوان بیست و چهارمین عنصر میراث فرهنگی ناملموس ایران در هجدهمین نشست کمیته بینالدولی پاسداری از میراثفرهنگی ناملموس یونسکو در بوتسوانا ثبت شد.
-
«افطاری و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی وابسته به آن» ثبت جهانی شد
افطاری و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی وابسته به آن به عنوان بیست و سومین عنصر میراث فرهنگی ناملموس ایران در هجدهمین نشست کمیته بینالدولی پاسداری از میراثفرهنگی ناملموس یونسکو در بوتسوانا ثبت شد.
-
هنر تذهیب ثبت جهانی شد
هنر تذهیب به عنوان بیست و دومین عنصر میراث فرهنگی ناملموس ایران در هجدهمین نشست کمیته بینالدولی پاسداری از میراثفرهنگی ناملموس یونسکو در بوتسوانا ثبت شد.
-
پاییز طاقبستان؛ با شکوه و سحر انگیز
محوطه تاریخی_فرهنگی طاقبستان در شمال شهر کرمانشاه یادگار با شکوه ساسانیان قلب تپنده گردشگری غرب کشور است که این روزهای پاییزی هر بینندهای را محسور خود میکند.
-
گردشگری بینالمللی تا پایان سال ۲۰۲۳ به دوران قبل از کرونا باز میگردد
بر اساس دادهها که از سوی سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) منتشر میشود، گردشگری بینالمللی تا پایان امسال به سطح ۹۰ درصدی نسبت به دوران پیش از همهگیری کرونا باز میگردد.
-
هجدهمین جلسه کمیته بین دولتی حفاظت از میراث فرهنگی ناملموس در آفریقا برگزار میشود/ بررسی سه پرونده از ایران
هجدهمین جلسه کمیته بین دولتی برای حفاظت از میراث فرهنگی ناملموس از دوشنبه ۴ تا شنبه ۹ دسامبر ۲۰۲۳ (برابر با ۱۳ آذر تا ۱۸ آذر ۱۴۰۲) در تفریحگاه Cresta Mowana در شهر کاسان، جمهوری بوتسوانا برگزار خواهد شد.
-
عربستان سعودی ورود ۱۰۰ میلیون گردشگر را جشن میگیرد
سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) به بهانه استقبال عربستان سعودی از ۱۰۰ میلیون گردشگر، پیام تبریکی را به این پادشاهی ارسال کرد.
-
دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت:
ظرفیت گردشگری سلامت ایران برای روسها غیرقابل تصور است
دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در ارزیابی سفر تیم شبکه تلویزیونی ازوزدا کشور روسیه از مراکز درمانی دارای مجوز IPD یا دارنده مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت شهر تهران، گفت: تیم رسانهای مهمان، ضمن غیرقابل تصور خواندن ظرفیتهای گردشگری سلامت، تندرستی،…
-
سالامانکا میزبان اولین سمینار بین المللی UNWTO در مورد حقوق گردشگری
در ۳۰ نوامبر و ۱ دسامبر، اولین سمینار بین المللی حقوق گردشگری به طور مشترک توسط دانشگاه سالامانکا، سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) و دانشگاه سوربن برگزار میشود.
-
شهروندان ۵ کشور اتحادیه اروپا میتوانند بدون ویزا به چین سفر کنند
شهروندان فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند و اسپانیا از این به بعد میتوانند به مدت ۱۵ روز، بدون ویزا به چین سفر کنند.
-
رصدخانههای گردشگری پایدار میتوانند این صنعت را متحول کنند
اعضای شبکه بینالمللی رصدخانههای گردشگری پایدار (INSTO) برای تبادل بینش در مورد اهمیت حکمرانی، رویکردهای مشارکتی و دادههای زنده در پیشبرد پایداری در مقاصد گرد هم آمدهاند.
-
ورزش فرهنگی باستانی، یک جاذبه گردشگری بالقوه برای بالی
فرماندار موقت بالی، سانگ ماد ماهندرا جایا، گردشگران را تشویق کرد تا فرهنگ سنتی بالی و به ویژه مسابقات ویژه بوفالوسواری را با هدف جذب گردشگران بیشتر، تبلیغ کنند.
-
همکاری سازمان جهانی گردشگری با تلفونیکا برای ترویج گردشگری دیجیتالی، پایدار و فراگیر
قرارداد همکاری بین سازمان جهانی گردشگری و شرکت تلفونیکا تا سال ۲۰۲۶ ادامه خواهد داشت و بر کارآفرینی دیجیتال، نوآوری، استفاده از فناوریهای جدید (کلاندادهها، هوش مصنوعی و غیره) و توسعه استعدادها تمرکز خواهد داشت.
-
روز جهانی توالت ۲۰۲۳؛ تسریع تغییر/ ۳.۵ میلیارد نفر بدون توالت امن و بهداشتی
روز جهانی توالت یک مراسم سالانه است که توسط سازمان ملل برگزار میشود و از طریق یک کمپین عمومی در سراسر جهان ترویج میشود و هدفش تشویقِ اقداماتی برای مقابله با بحران بهداشت جهانی است.
-
در کنفرانس سازمان جهانی گردشگری انجام شد
راهاندازی برنامه اقدام سان مارینو برای دسترسی همگان به گردشگری
با برآورد ۱.۳ میلیارد نفر در سراسر جهان که دارای معلولیت قابل توجهی هستند، سازمان جهانی گردشگری دوباره به شرکای کلیدی خود پیوسته است تا گردشگری را برای همه (از جمله معمولان) قابل دسترستر کند.
-
مدیرکل میراثفرهنگی استان کرمانشاه:
در سفر به عراق پرونده ثبت جهانی اسب کُرد پیگیری شد
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه گفت: در سفر به اقلیم کردستان عراق پرونده ثبت جهانی اسب کُرد پیگیری شد.
-
مدیرکل میراثفرهنگی استان کرمانشاه در سفر به عراق:
آماده برپایی جشنوارههای مشترک با اقلیم کردستان عراق هستیم/ پیگیری پرونده ثبت جهانی محور ساسانی - معبدآناهیتا تا ایوان مدائن
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه از آمادگی این ادارهکل برای برگزاری جشنوارههای مشترک با اقلیم کردستان عراق خبر داد.
-
شال بافی، هنر رایج ییلاق نشینان گیلان
در میان انواع صنایع دستی رایج در گیلان شال بافی با قدمت بیش از ۱۵۰ سال از جمله دست بافتهای بومی و سنتی که با استفاده از پشم و بیشتر توسط زنان تولید شده و دلیل نفوذ ناپذیر بودن آن در برابر سرما و رطوبت همچنان مورد توجه و استفاده مردم در مناطق سرد و کوهستانی قرار دارد.
-
حفاظت از آثار فرهنگی ولایت بامیان با برگزاری مسابقه فوتبال در مقابل مجسمه بودا
به گفته برگزارکنندگان، برگزاری مسابقه فوتبال به عنوان یکی از فعالیتهای فرهنگی در مقابل یک مکان میراثی برای ما مفید است و میتواند توجه مردم سراسر جهان را به سمت حفظ میراث فرهنگی افغانستان جلب کند.
-
مراکش در آستانه رکوردزنی در حوزه جذب گردشگر خارجی
وزارت گردشگری مراکش روز دوشنبه اعلام کرد که ۱۲.۳ میلیون گردشگر بین ژانویه تا اکتبر وارد این کشور شدهاند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۹ درصد افزایش داشته است.
-
با مشارکت فعال و سازنده جمهوری اسلامی ایران؛
قطعنامه حمایت از فلسطین در یونسکو تصویب شد
قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره فلسطین در کنفرانس عمومی یونسکو رد و قطعنامه پیشنهادی کشورهای دیگر در حمایت از فلسطین با حمایت کشورهای اسلامی به تصویب رسید.
-
اهمیت گردشگری برای رشد در گزارش چشمانداز اقتصادی جهان
در گزارش جدید صندوق بینالمللی پول (IMF)، گردشگری دوباره بهعنوان محرک اصلی بهبود و رشد اقتصادی شناخته شده است. با توجه به اینکه دادههای UNWTO حاکی از بازگشت آمار گردشگران به ۹۵ درصد از آمار قبل از همهگیری کرونا تا پایان سال اشاره میکند، گزارش صندوق بینالمللی پول به تشریح تأثیر مثبت بهبود…
-
تقریبا نیمی از مقاصد جهانی ویزای عشایری دیجیتال ارائه میدهند
تعداد مقاصدی که ویزای عشایری دیجیتال ارائه میدهند طی سالهای اخیر بهطور قابل توجهی افزایش یافته است، به طوری که در حال حاضر تقریبا نیمی از آنها ویزاهای حداقل یکساله را ارائه میدهند.
-
همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در ساماندهی تردد وسایل نقلیه شخصی و تجاری ایران و افغانستان
سند توافقات کمیته مشترک ترانزیت و حمل و نقل بینالمللی جادهای ایران و افغانستان در مراسمی با حضور مدیران عالرتبه دو کشور در تهران به امضا رسید.