\"رضا عبادي\" تصريح کرد: براي تبليغ سومين هتل صخرهاي جهان سيديها و بروشورهاي بسياري تهيه شده است که با توزيع آن در ميان آژانسداران سعي داريم گامهاي مثبتي در جهت معرفي اين هتل برداريم.
وي افزود: سال گذشته به دليل برگزاري جشنواره در روستاي کندوان از روستا و صنايعدستي آن سيدي کاملي تهيه شده است و علاوه بر آن بروشورهاي ويژهاي به زبان انگليسي و فارسي از خود هتل لاله کندوان تهيه شده و حتي در سايتهاي اينترنتي نيز مشخصات و جاذبههاي اين روستا به نمايش گذاشته شده است.
عبادي با اشاره به توسعه کرانهاي مختلف هتل لاله کندوان تا اواخر سال 86 گفت: در حال انعقاد قراردادهايي براي توسعه کرانهاي اين هتل هستيم. در حال حاضر 10 کران از هتل کندوان با اعتباري بيش از 500 ميليون تومان احداث شده است که در آينده نزديک 30 کران ديگر نيز به آن اضافه خواهد شد.
وي با اشاره به مرمت برخي از آثار تاريخي شهرستان اهر از جمله بازار اهر، بقعه شيخ شهابالدين و کاروانسراي گوجه بل گفت: قصد داريم بقعه شيخ شهابالدين اهري را نورپردازي کرده و با ساماندهي باغ اطراف اين بقعه که يکي از باغهاي ايراني به شمار ميآيد، مکاني را براي گردشگران ايجاد کنيم. از سويي اقدامات مرمتي کاروانسراي گوجه بل نيز تمام شده که ظرف دو سه ماه آينده براي بهرهبرداري آماده خواهد شد. اين کاروانسرا به يک مجموعه پذيرايي تبديل شده است.
عبادي با اشاره به کاروانسراي شاه عباسي گفت: در صورت موافقت شرکت توسعه گردشگري اين کاروانسرا نيز به يک مجتمع خدمات بين راهي تبديل خواهد شد.
وي با اشاره به ايجاد اداره ميراثفرهنگي،صنايعدستي و گردشگري در شهرستان اهر گفت: قانون برنامه 4 توسعه مانع از ايجاد اداره در سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري است. اما به اين دليل که شهرستان اهر به لحاظ جاذبههاي طبيعي و مکانهاي تاريخي و همچنين ارزش و اهميتي که در صنايعدستي دارد، در تلاش هستيم تا از محل چارت فعلي و تفاهمي که با سازمان مرکزي برقرار کردهايم يکي دو شهرستان از جمله اهر را براي ايجاد اداره ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آماده کنيم.
عبادي تاکيد کرد: شهرستان اهر به لحاظ صادرات ورني قطب صنايعدستي آذربايجان شرقي به شمار ميآيد.
S/H/103
انتهای پیام/