به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"آرش کوشا\" دبيرکميته ملي طبيعتگردي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در همايش اکوتوريسم(طبيعت‌گردي) در توسعه سفرهاي همه‌گاني در اصفهان گفت: ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي گردشگري در ايران، در مقايسه با ديگر کشورها بسيار متنوع است و براي رسيدن به گردشگري مطلوب در کشور بايد راه پرپيچ و خمي را طي کنيم.

وي با بيان اينکه در برخي سايت‌هاي طبيعت‌گردي شاهد تخريب‌هاي نامبارک و ناميموني هستيم و بايد در اين خصوص برنامه‌ريزي صورت گيرد، افزود: برخي از اين تخريب‌ها ناشي از اطلاع رساني ناکافي و ناشناخته ماندن بسياري از سايت‌هاي ديگر است.

کوشا با اشاره به اينکه نيازمند برنامه‌اي جامع و کامل براي توسعه پايدار در طبيعت گردي هستيم، ادامه دارد: در اين زمينه بايد از تجارب بين‌المللي در بخش اکوتوريسم استفاده کنيم و آن را در سند ملي طبيعت‌گردي نيز مورد تأکيد قرار دهيم.

وي با بيان اينکه براي توسعه طبيعت‌گردي تعامل وزارت کشاورزي، سازمان محيط زيست و همخه متوليان مرتبط با اين حوزه ضروري است، گفت: حدود دو،سوم از مناطق نمونه گردشگري مصوب دولت را مناطق طبيعت‌گردي تشکيل داده ‌است.

دبير کميته ملي طبيعت‌گردي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، تصريح کرد: بايد نگاه ويژه‌اي به محور بين‌المللي کوير و جذب توريست داشته باشيم و در اين راستا کوير مرنجاب و قصر بهرام به‌عنوان مناطق نمونه اکوتوريستي مورد نظر قرار گرفته‌اند.

M/R/104




انتهای پیام/

کد خبر 1386040940