به گزارش ميراث آريا(CHTN)، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان بروجرد در استان لرستان با بيان اين مطلب گفت: شهرستان بروجرد يکي از شهرستان‌هاي استان لرستان است که به دليل آب فراوان و هواي خوب داراي پتانسيل‌ها و جاذبه‌هاي فراواني براي گردشگران است، اما متاسفانه تاکنون به دليل بي‌توجهي مسئولان، اين شهرستان به گردشگران معرفي نشده است.

\"حجت الله يارمحمدي\" تصريح کرد: تبليغات براي شهرستان‌ها، عمدتا از طريق استان انجام مي‌گيرد و اين امر باعث مي‌شود که شهرستان‌ها هزينه و يا اعتباري براي طراحي بروشور و معرفي جاذبه‌هاي خود نداشته باشند. به همين دليل آن طور که بايد جاذبه‌ها و پتانسيل‌هاي تاريخي و طبيعي شهرستان‌ها معرفي نمي‌شود.

وي افزود: در سال 85 براي نخستين بار نقشه راهنماي گردشگري مختص شهرستان بروجرد با تيراژ 5 هزار نسخه از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري لرستان چاپ شد، اما اين تعداد جوابگوي نيازهاي اين استان نبود. علاوه بر آن نيز يک بروشور راهنماي گردشگر که آثار و جاذبه‌هاي اين شهرستان را معرفي مي‌کرد به تيراژ 3 هزار نسخه چاپ شد و در اختيار گردشگران نوروز 86 قرار گرفت.

يارمحمدي گفت: شهرستان بروجرد به دليل جاذبه‌هاي تاريخي و طبيعي بسيار خود به پاريس کوچک مشهور است، اما اين پاريس کوچک حتي يک بروشور براي راهنمايي گردشگران و ميهمانان خود ندارد.

وي با اشاره به بودجه اختصاص يافته به اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بروجرد گفت: اين بودجه در سال 86 در سه بخش ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري حدود 700 ميليون تومان پيش بيني شده است که در صورت توافق 200 ميليون تومان آن به بخش گردشگري اختصاص مي‌يابد.

يارمحمدي با اشاره به فرابخشي بودن صنعت گردشگري گفت: صنعت گردشگري يک امر فرابخشي است که حتي اگر کل هزينه يک ارگان به آن اختصاص داده شود، باز هم نمي تواند پاسخگوي نيازهاي اساسي آن باشد. در حال حاضر شهرداري بروجرد در زمينه ايجاد اماکن و مراکز اقامتي و تفريحي براي گردشگران و حتي براي ساکنان بروجرد اقدامات اساسي انجام مي‌دهد. اين شهرداري حتي با هدف حفاظت از خانه‌هاي تاريخي چون حاج آقا کمال طباطبايي، اقدام به تملک آن کرده است که البته اين کار با رضايت کامل ميراث فرهنگي صورت گرفته است، چرا که به دليل نبود اعتبارات کافي، همين که يک ارگان براي حفاظت از اين ميراث فرهنگي اقدام کرده و از تخريب آن جلوگيري مي‌کند، براي سازمان ميراث فرهنگي بروجرد کافي است.

يارمحمدي با اشاره به وجود جاذبه‌هاي طبيعي و بکر و آثار تاريخي موجود در بروجرد گفت: با معرفي اين پتانسيل‌ها مي‌توانيم گردشگران بسياري را به اين شهر جذب کنيم. البته براي جذب اين گردشگران علاوه بر اطلاع‌رساني بايد زيرساخت‌هاي مناسبي را نيز در شهر فراهم کنيم، چرا که شهرستان بروجرد داراي يک هتل بين‌المللي 4 ستاره است و باقي اماکن اقامتي آن يا ميهمانسراهاي قديمي است و يا از استاندارهاي لازم براي پذيرايي بي بهره است.

103/S/H



انتهای پیام/

کد خبر 1386041052