\"سيدمحمد رنگيني\" تصريح کرد: متأسفانه بهدليل توجه نداشتن مسئولان، اين شهر ساليان سال با وجود جاذبهها و پتانسيلها هنوز نتوانسته گردشگران داخلي و خارجي را جذب کند و حتي در برخي موارد براي بسياري از گردشگران ناآشناست.
وي با اشاره به ظرفيتهاي شهرستان بروجرد تأکيد کرد: زماني که رئيس شوراي شهر ولز کشور اتريش به شهرستان بروجرد سفر کرده بود، اين شهر را از نظر زيبايي و آب و هوايي شبيه شهر ولز اتريش ميدانست؛ حتي در چند سال گذشته براي برگزاري اردوي تيم ملي فوتبال، همه نقاط کشور را براي جستجو کرده و در آخر به اين شهرستان آمدند؛ چرا که ازنظر آب و هوايي، اين شهرستان شهره جهانيان است.
رنگيني با اشاره به 264 هکتار بافت فرسوده تاريخي در بروجرد گفت: بافت فرسوده بروجرد که بيشتر هم در مرکز شهر قرار گرفته است، از سوي شهرداري مورد توجه و شهرداري براي ساخت و سازهاي اين منطقه قوانين بسيار دشواري را تعيين کرده است. اين قوانين در بسياري مواقع، از سوي مردم با مخالفت مواجه شده براي شهرداري نيز گران تمام شده است، اما با اين حال شهرداري هنوز براي ساخت و ساز خانههاي قديمي اين شهر سختگيريهاي اساسي دارد.
وي افزود: شهرستان بروجرد پتانسيلهاي بکر طبيعي بسياري دارد که با برنامهريزيهاي دقيق ميتوان اين پتانسيلها را براي رونق صنعت گردشگري به کار برد. در حال حاضر، شهرداري نيز حمايت خود را از اجراي پروژههاي گردشگري در اين شهرستان اعلام کرده و تعهد ميکند در زمينه واگذاري زمين و ارائه مجوزهاي لازم، نهايت حمايت از اين سرمايهگذاران را داشته باشد.
رنگيني با اشاره به عوارض دريافتي از سرمايهگذاران، از سوي شهرداري، گفت: شهرداري موظف است از بهدلايل کاملا قانوني، در قبال دريافت مجوز و پروانه و ساخت و ساز عوارضي را سرمايهگذاران دريافت کند و در صورتي که مصوبه هيأت دولت مبني بر معاف بودن تاسيسات گردشگري از عوارض شهرداري به اين شهرستان نيز ابلاغ شود، شهرداري حاضر است اين قانون را به اجرا برساند.
M/R/103
انتهای پیام/