به گزارش ميراث آريا (chtn)، \"محسن الويري\" استاد دانشگاه امام صادق در همايش نقش بقاع متبرکه در توسعه سفرهاي همگاني که روز دوشنبه در مشهد برگزار ‌شد، گفت: گونه‌هاي مختلف بقاع متبرکه در ايران مي‌تواند به عنوان سرمايه‌اي ارزشمند براي توسعه روابط بين فرهنگي مورد توجه قرارگيرد.

وي مدفن پيامبران، امام رضا‌، امامزادگان، قدمگاه‌ها و ديگر آثار منصوب، مساجد و تکاياي قديمي و گورستان‌ها را از جمله گونه‌هاي مختلف بقاع متبرکه در کشور ذکر کرد.

الويري جاذبه‌هاي تاريخي، معماري، هنري، باورها و اعتقادات مردم، آداب و رسوم و زندگي اجتماعي مردم، روابط بين اديان و روابط بين فرهنگي مسلمانان را از جمله جاذبه‌هاي بقاع متبرکه ذکر کرد.

وي گفت: هنر زيست با فرهنگ‌هاي ديگر، واقعي بودن، قابليت همراه شدن با طبيعت گردي، جهانگردي انبوه و تکيه بر فرهيختگان و دوستان و تکيه بر مسلمانان از مزيت‌هاي گردشگري بقاع متبرکه براي ايرانيان است.

اين استاد دانشگاه سپس بايدهاي توسعه گردشگري بقاع متبرکه را برشمرد و گفت: ضرورت تکميل زيرساخت‌ها و اماکن اقامتي، اطلاع‌رساني مناسب و تربيت راهنمايان تور از جمله بايدهاي توسعه گردشگري بقاع متبرکه است.

S/H/105


انتهای پیام/

کد خبر 1386041245