وي با بيان اينکه جاده اين منطقه دسترسي مناسب ندارد، ياد آورشد: بايد زير ساختهاي لازم را در اين منطقه ايجاد کنيم؛ بههمين دليل سکوسازي و ساخت سرويسهاي بهداشتي را در دستور کار خود قرار داده ايم.
عليمحمدي به جاذبههاي گردشگري تنگه واشي اشاره کرد و گفت: به نظر ما تردد گردشگران بيرويه نيست، بلکه بايد ساماندهي شود و به جاي روزهاي پنج شنبه و جمعه، گردشگران را در طول هفته جذب تنگه واشي کنيم.
وي با بيان اينکه علاوه بر پيدا کردن جايگزين، بايد به وضعيت تنگه واشي نيز رسيدگي کرد، گفت: رياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران به ساماندهي اين منطقه تأکيد فراوان دارد و در نظر داريم با يک فرخوان، مشاور طرح جامع تنگه واشي را انتخاب کنيم.
علي محمدي با اظهار اينکه تا اين طرح جامع، تدوين و اجرا نشود، نميتوان از اين منطقه به خوبي استفاده کرد، افزود: در اين طرح بايد نيازها و خواستههاي گردشگران، ازجمله جاده دسترسي آسان و اقامت آنها را تأمين کنيم.
قائم مقام معاونت گردشگري استان تهران تصريح کرد: يکي از مهمترين مسائل تنگه واشي اين است که بايد راه دسترسي به تنگه را از داخل روستاي جليزجند جدا کنيم تا امنيت و رفاه مردم اين روستا تأمين شود.
وي با بيان اينکه طرح جامع گردشگري، ضابطهمند کردن فعاليتهاي گردشگري است، گفت: در اين طرح، حفظ محيط زيست، ورود ضابطهمند گردشگران، تهيه پارکينگ، امکانات پذيرايي و اقامتي و موارد ديگري پيشبيني خواهد شد.
M/R/106
انتهای پیام/