\"اکرم محمدي\" مربي آموزشي صنايع‌دستي با بيان اينکه در سال‌هاي اخير از تعداد هنرجويان رشته‌هاي گليم و قالي‌بافي کاسته شده است در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، تصريح کرد: روش‌هاي نامناسب آموزش توسط استادان و مربيان اين فن، يکي از دلايل بي‌توجهي هنرجويان نسبت به آموزش اين هنر است.

وي افزود: هر مربي براي خود روش تدريس خاصي دارد دلايل بي‌توجهي هنرجويان نسبت به آموزش اين هنر است.

وي افزود: در آموزشگاه‌ها هر مربي براي خود روش تدريس خاصي دارد و اين مساله بيانگر آن است که در کشور، آموزش استانداردي وجود ندارد.

محمدي با بيان اينکه سازمان‌هاي فني و حرفه‌اي در ارائه مدرک به فارغ‌التحصيلان خود، بايد دقت بيشتري داشته باشند، گفت: روش‌هاي اشتباه آموزش صدمات جبران‌ناپذيري به صنايع‌دستي کشور وارد مي‌کند.

وي با ابراز تاسف از برخورد نادرست برخي مربيان آموزشي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري خاطرنشان کرد: بيشتر مربيان اين سازمان، با اکتفا به نام سازمان، از ارائه روش‌هاي نوين آموزشي سرباز زده و تنها به همان روش‌هاي آموزشي سنتي قديمي به هنرجويان اکتفا مي‌کنند.

مربي آموزشي صنايع‌دستي با اشاره به اينکه کشورهايي مانند چين و مالزي توانسته‌اند با تلفيق سبک‌هاي سنتي و مدرن، بازار دنيا را قبضه کنند، روي آوردن به هنر روز دنيا امري ضروري بر شمرد.

وي در پايان حمايت‌هاي صنايع‌دستي از آموزشگاه‌هاي صنايع‌دستي را ناچيز دانست و خواستار توجه بيش از پيش مسئولان به امر آموزش شد.

S/H/114


انتهای پیام/

کد خبر 1386041310