وي با اينکه خطه خراسانشمالي يکي از قطبهاي عشايري در کشور است، افزود: بهترين توريسم در کشور توريسم عشايري است و يکي از جاذبههاي توريستي استان خراسانشمالي وجود ترکمنها و عشاير است که در سطح استان در مناطق مختلف اسکان يافتهاند.
روشنضمير با اشاره به اينکه بايد در استان مکان براي عشاير ايجاد کنيم تصريح کرد: براي انجام اين کار بايد دهکده توريستي عشاير در استان احداث شود تا عشاير استان در يک مکان جمع شده و در واقع اين دهکده مکاني براي جذب گردشگران خارجي به فرهنگ و رسوم عشاير کشورمان باشد.
وي در ادامه به اهداف اين طرح اشاره کرد و گفت: از مهمترين اهداف اين طرح ميتوان به حفظ آثار فرهنگ قومي، ايجاد جاذبه براي توسعه گردشگري، درآمدزايي، فراهم آوردن زندگي براي افراد کوچرو، آشنا کردن گردشگران با لباس و البسه عشاير، رونق چاروقدوزي، صنايعدستي و قالي ترکمن و تهيه فرآوردههاي لبني اشاره کرد.
وي با بيان اينکه اين پروژه ميتواند خراسانشمالي را در سطح جهاني شکوفا کند، خاطرنشان کرد: همچنين در اين دهکده بايد با ايجاد مرکز اطلاعرساني عشاير، تهيه عکس گردشگري عشايري استان، آموزش و ترتيب راهنماي گردشگري عشايري و ايجاد محل برگزاري همايش و جشنواره عشايري براي توسعه گردشگري روستايي و عشايري و رونق اين گردشگر در کشور تلاش کنيم.
روشنضمير همچنين بيان داشت: اگر مسافراني که از اين منطقه عبور ميکنند در سال حدود 12 ميليون نفر باشند، با ايجاد دهکده توريستي عشاير بر جاذبههاي اين منطقه افزو: و سالانه 3 ميليارد تومان درآمد ناخالص به منطقه تزريق خواهد شد، همچنين براي 125 نفر شغل ايجاد ميشود.
وي همچنين گفت: احداث يک مجموعه اقامتي در قالب \"متل توريست\" ميتواند با استقبال مسافران و گردشگران زيادي در اين منطقه روبهرو شود و به رونق دهکده کمک کند.
M/H/104
انتهای پیام/