به گزارش ميراث آريا (chtn) وزير امور خارجه در مراسم آغاز صدور گذرنامه‌هاي بيومتريک سياسي و خدمت با بيان اين مطلب گفت: با اين فن‌آوري ديگر از گذرنامه‌ کسي سوءاستفاده نمي‌شود و کسي توان بهره‌گيري از اسناد ديگران و ايجاد مشکل براي وي به لحاظ سياسي، اطلاعاتي و امنيتي را ندارد.

\"منوچهر متکي\" افزود: صدور گذرنامه‌هاي بيومتريک موجب مي‌شود که بخشي از کار ما در اداره گذرنامه که از پرمشغله‌ترين بخش‌هاي وزارت خارجه است و 30 درصد کل مکاتبات وزارت خارجه را به خود اختصاص داده است کاهش يابد.

معاون کنسولي و امور مجلس وزارت امورخارجه نيز در اين مراسم گفت: گذرنامه‌هاي الکترونيکي بر اساس استانداردهاي سازمان ايکائو تهيه و تنظيم شده است.

\"شهيدي\" با بيان اينکه \" اين گذرنامه‌ها براساس مشخصه‌هاي فيزيولوژيکي يا رفتاري منحصربه فرد افراد تهيه مي‌شود\"، گفت: اين فناوري جديد حاصل زحمات متخصصان ايراني است و از متخصصان خارجي در اين خصوص استفاده نشده است.

شهيدي با اشاره به اينکه \"اکنون اکثر کشورهاي اروپايي و امريکايي از اين فناوري استفاده مي‌کنند\" گفت : جمهوري اسلامي ايران پس از مالزي و پاکستان سومين کشور اسلامي است که از اين فناوري بهره مي‌برد.

طرح صدور گذرنامه‌هاي بيومتريک سياسي و خدمت عصر روز چهارشنبه طي مراسمي در وزارت امور خارجه با حضور منوچهر متکي وزير امور خارجه، ‌سيدمحمدعلي شهيدي معاون کنسولي، امور مجلس و ايرانيان وزارت امور خارجه و همچنين جمعي از مسئولان کشوري، لشکري و مديران کل افتتاح شد.

نخستين گذرنامه بيومتريک سياسي براي \"محمود احمدي‌نژاد\" رئيس جمهور، \"منوچهر متکي\" و \"مهدي مصطفوي\" وزير امور خارجه و قائم مقام وزير امور خارجه صادر شد.

S/H/105



انتهای پیام/

کد خبر 138604215