به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"محمد پورساحلي\"، هنرمند سراميک ساز، که در نمايشگاه توانمندي‌هاي سمنان شرکت کرده است ضمن بيان اين مطلب گفت: برگزاري نمايشگاه‌هاي فعلي خوب اما ناکافي است و فرصتي براي شناخت مردم وجود ندارد.

وي برپايي غرفه‌هاي صنايع‌دستي در پارک‌هاي تهران و ايجاد نمايشگاه‌هاي هفتگي براي شهرهاي مختلف را در معرفي مستمر صنايع‌دستي مفيد دانست و افزود: در تمام دنيا صنايع‌دستي با حداقل امکانات افراد زيادي را شاغل کرده است و ما هم در ايران مي‌توانيم با اين صنعت اشتغالزايي قابل توجهي داشته باشيم.

پورساحلي، ايجاد تعاوني‌هاي صنايع‌دستي را يکي ديگر راهکارهاي اشتغالزايي در اين حوزه دانست و تصريح کرد: با 5 ساعت آموزش، داشتن يک ميز 2 متري و مقداري رنگ، هر کس مي‌تواند اين هنر را بياموزد و يک خط توليد با افراد مختلفي راه‌اندازي کند، به شرط اينکه در اين کار سرمايه‌گذاري شود.

وي درخصوص اعطاي تسهيلات نيز توضيح داد: دولت تسهيلاتي در قالب وام براي صنعتگران در نظر گرفته است که به دليل شرايط دشوار آن، افراد از گرفتن وام منصرف مي‌شوند.

پور ساحلي افزود: کارهاي هنري تا رسيدن به زمان خيلي زياد نياز دارد و انتظار مي‌رود ميئولان هنرمندان را ترک کنند.

وي که نمونه کارهايش براي دريافت گواهي و مهر اصالت به يونسکو ارسال شده، حفظ مالکيت معنوي را از جمله حقوق هنرمندان عنوان کرد و گفت: با داشتن مهر اصالت هم از کپي آثار و هم از عرضه آنها به نام ديگران در بازارهاي بين‌المللي جلوگيري مي‌شود.

اين هنرمند که اعتقاد دارد آثار هنري بايد به توليد انبوه برسد تا براي عموم قابل مصرف باشد، درباره محصولات خود توضيح داد: 98 درصد توليدات ما کاربردي است و در کنار شيوه‌هاي سنتي از طرح‌هاي مدرن در آنها استفاده شده است.

پور ساحلي، با اشاره به لزوم ايجاد شرايط مستعد براي توسعه سراميک‌سازي تصريح کرد: تاکنون با توجه به خواسته هاي مصرف‌کننده اجناسي را توليد و عرضه کرده‌ايم که داراي کيفيت لازم نيز هست و اگر امکانات بيشتري داده شود نه تنها افراد زيادي در اين حوزه مشغول به کار مي‌شوند، بلکه آثاري را خلق مي‌کنيم که هيچ کس نمي‌تواند مشابه آن را بسازد.

S/H/119




انتهای پیام/

کد خبر 1386042418