\"علي کارنما\" در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(CHTN)، گفت:‌ البته زمين‌هاي اطراف کاروانسرا مشکل ندارد، بلکه مشکل اصلي اين است که در اطراف اين کاروانسرا خانه‌هاي قديمي، مدرسه و مغازه‌هاي بسيار وجود دارد که تملک آنها نيازمند زمان و هزينه‌هاي هنگفت است. از ابتدا نيز قرار بود سرمايه‌گذار کار را آغاز کند و آزادسازي زمين‌ها همزمان با انجام کار، صورت گيرد.

وي افزود: سرمايه‌گذار اصرار دارد ابتدا زمين‌ها واگذار شود و سپس کار را ادامه دهند که به نظر مي‌رسد اين کار غير ممکن باشد؛ چون هزينه‌ مورد نياز براي براي آزادسازي بسيار بالاست و اين کار نياز به زمان بيشتري دارد.

کارنما با اشاره به پيشرفت کند امور مرمتي کاروانسرا گفت: کارهاي مرمتي اين کاروانسرا بسيار کند پيش مي‌رود. به نظر مي‌رسد سرمايه‌گذار اين پروژه مشکلات گمرکي داشته و در آوردن مصالح به ايران نيز با مشکلاتي روبه‌رو شده است.

وي با اشاره به پاسخ استانداري به شرکت سرمايه‌گذاري پاد، گفت: گويا استانداري به اين شرکت اعلام کرده که کار را ادامه دهند تا در دو سال آينده مشکل آزادسازي زمين نيز برطرف شود. البته قرار است که اين سرمايه‌گذار در چند روز آتي به کرمان بيايد تا در جلسه‌اي با حضور استانداري کرمان، مسئله بررسي شود.

وي با اشاره به پکيج‌هاي سرمايه‌گذاري، تأکيد کرد:‌ تهيه پکيج‌هاي سرمايه‌گذاري به عهده شرکت توسعه گردشگري ايران است و در پروژه‌هاي ملي، نظير کاروانسراي وکيل، بايد اين شرکت پاسخگو باشد؛‌ چرا که اين يک پروژه ملي است و به استان ارتباطي ندارد؛ البته شرکت توسعه گردشگري کرمان ميز گشايش يافته، اما يک ماه بيشتر از عمر آن نمي‌گذرد و درحال‌حاضر نمي‌توان انتظار چنداني از اين شرکت داشت.

مديرکل دفتر فني استانداري کرمان نيز با اشاره به پروژه کاروانسراي وکيل گفت: مديريت اين پروژه به عهده سازمان ميراث‌فرهنگي، ‌صنايع‌دستي و گردشگري کرمان است و پروژه به‌طور مستقيم از سوي معاون استانداري پيگيري مي‌‌شود. به همين دليل بنده اطلاعاتي در اين زمينه ندارم و در واقع، از پيشينه اين پروژه چندان مطلع نيستم.

M/R/103




انتهای پیام/

کد خبر 1386042518