وي ادامه داد: طراحي شهري و به کليت فضا از نگاه کلان ميپردازد، اما بايد به اين نکته توجه داشت که مطالعات انسان شناختي بر روي مطالعه و طراحي محيط زندگي بشري بسيار تأکيد دارد؛ چرا که، تفکرات، اعمال و رفتار بشر در طول تاريخ برگرفته از محيط اطرافش است.
مشايي با بيان اينکه بايد از تجربيات گذشته بشري نيز در طراحي شهرهاي امروزي استفاده کرد، گفت: مطالعه در نتايج تجربيات گذشته، اين امکان را ايجاد ميکند تا به فضاهاي جديدتري برسيم، اما نميتوان تأثير فضاي شهري را بر زندگي انسان نفي کرد.
معاون رئيسجمهوري تصريح کرد: ظاهر و باطن سازههايي که در شهرها وجود دارد، بخش قابلتوجهي از فضاهاي شهري را تشکيل ميدهد. در کنار اين سازهها نمادها و رنگها نيز نقش قابلتوجهي دارند و ميتوان گفت: بسياري از رفتارهاي فردي و جمعي انسانها تابع فضاي زندگي شهري، نمادها و رنگها است.
رئيس سازمان ميراثفرهنگي، با بيان اينکه طراحي شهري بايد بهگونهاي باشد که ارتباط ميان شهروندان را وسيعتر و گستردهتر کند، افزود: انسان ظرفيتهاي فراواني دارد که در شرايط مختلف ظهور مييابد و طراحي شهري بايد زمينهاي باشد براي ظهور استعدادها و ظرفيتهاي انساني، ضمن آنکه زيبايي و آرامش را به همراه داشته باشد.
R/R/115
انتهای پیام/